Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Muis klikt raar

Anoniem
kat_b
3 antwoorden
 • Hoi, ik heb hier wat rond gekeken of ik antwoord kon vinden op mijn vraag maar niet dus vandaar mijn vraag nog ff mijn vraag!

  Ik heb een dell inspiron 1501 (laptop) met touchpad, hij doet het in principe prima maar sinds ongeveer een week doet mijn muis raar als ik bijv in explorer menu's wil bekijken zoals in hotmail kan ik mijn instelling niet wijzigen omdat direct het menutje weer weg is nadat ik hem heb aangeklikt. K heb het al geprobeert met een USB muis en dan doet hij het ook dus waar ligt het dan aan en wat zou ik er evt aan kunnen doen?

  Ik heb al diep nagedacht of ik in de tussen tijd nog iets raars heb geinstalleerd waar het door zou kunnen komen maar behalve wat Vista updates en virus scan updates geen bijzondere dingen!

  ik hoop dat iemand me kan helpen :?
 • kijk eens bij je muis instelling, snelheid van de aanwijzer.
  laat me iets weten als het werkt.

  mvg
  Ben
 • Kan ook zijn dat er gewoon een knop versleten is. Windows menu's kun je ook als puldown gebruiken. Dus klikken op een menu, wat openklapt. Je houdt de muisknop dan vast, en laat hem pas weer los, als je met de muisaanwijzer op het juiste menu item staat. Het is even wennen, maar het werkt net zo goed.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.