Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

5,25 inch hdd brackets voor s-ata en ide

4 antwoorden
  • Ik ben opzoek naar 5,25 inch hdd bracket voor s-ata en ide. Ik de loop van tijd heb ik een aardige verzameling harde schijven de meeste hiervan zijn IDE en een paar S-ATA. Nu leek het mij wel handige om brackets hiervoor aan te schaffen die in een vrij 5,25 van de desktop passen. Heeft iemand een idee waar ik die kan kopen?
  • dit?: [url]http://alternate.be/html/shop/productListing4C.html?group=manufacturerName&cat1=7&cat2=999&cat3=9&treeName=HARDWARE&Level1=Harddisks&Level2=Wisselframes&[/url] en in het vervolg maar 1x posten. mvg Ben
  • Ik denk dat je eerder zoiets bedoelt? De prijs klopt niet, zo'n setje kost hoogstens 5 euro. http://www.azerty.nl/producten/product_detail/552/50792/metal-3-5-to-5-25-inch-drive-ada.html Als alternatief kun je ook deze gebruiken: http://www.azerty.nl/producten/product_detail/220/3913/disktwin-aluminum.html Edit: 3.95 bij salland: http://www.sallandautomatisering.nl/?redirect=/content/productinfo.php?pid=16197 Overigens is 1x posten wel voldoende.
  • Vanwege een storing is het bericht meerdere malen op de site komen te staan. De mod. heb ik hierover ingelicht. Ik bedoelde inderdaad een verwisselbare bracket voor Sata en/of ide.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.