Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Printer installeren mislukt in Vista 64 bit

Anoniem
G. Goochem
4 antwoorden
 • Ik heb een andere pc aanschaft die draait op Vista Home Premium 64 bit. Ik krijg mijn Samsung Laserprinter niet geinstalleerd. Installeren vanaf de ooit bijgeleverde CD-werkte niet. Daarop heb de nieuwste driver van de Samsung-site gehaald, bestend voor Vista 32 en 64 bit. Alles lijkt goed te gaan, todat ik de melding krijg: "[b:d64705407f]Kan het printerstuurprogramma Samsung MK-1520 Series voor kernelmodus niet installeren". [/b:d64705407f]Ik heb het andermaal geprobeerd, maar zonder succes. Kan het te maken hebben met het feit dat ik eerst heb geprobeerd een verouderde driver te installeren?
  Al iemand een idee heeft hoe ik dit kan oplossen dan hoor ik dat graag! Overigens, de installatie van een eenvoudige Canon all in one verliep geruisloos: Vista pikt hem als vanzelf op. Ik hoefde geen actie te ondernemen.
 • http://downloadcenter.samsung.com/content/DR/200701/20070128183408500_ML-1520_GDI_Vista.exe

  Had je deze dan geprobeerd?
 • Ja, dit is de driver die ik van de Samsung-site heb gehaald en die dus bij installatie de foutmelding geeft "Kan het printerstuurprogramma Samsung MK-1520 Series voor kernelmodus niet installeren." Ik heb het andermaal geprobeerd, maar steeds dezelfde melding.
 • Staat er ook een deïnstalleer programma op die oude driver CD?
  Bij HP b.v. heb je een AIO scrubber om echt alles weg te halen.

  Of probeer alles uit het register te halen over Samsung als dat het enige apparaat is van dat merk, of probeer eerst met WIC de installpaden te verwijderen.
  http://support.microsoft.com/kb/290301

  Wordt overigens wel dat ding herkent als je de USB ervan erin steekt of is het nog eentje met een LPT kabel?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.