Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

laptop acer aspire 3650 keyboard en mousepad werken niet

Anoniem
tomvdlee
10 antwoorden
 • probleem met inloggen.. de laptop start op maar omdat keyboard en mousepad niet reageren komt ie niet verder dan het inlog scherm
  weet iemand hier een oplossing voor om te testenwat er mis is en of het aan hardware of software ligt??

  HELPPPP
 • probeer eens te kijken in de bios of hij een keyboard vind
  vind hij een dan kun je in veilige modus opstarten door de f12 key in te drukken bij opstarten

  vind hij geen dan is er iets met de hardware maar normaal geeft hij een error in de bios wanneer er geen keyboard is
 • Haal de batterij en de stroomkabel uit je laptop. Laat de laptop vervolgens een minuutje staan en stop daarna alles weer terug. Zet vervolgens je laptop weer aan.
 • Kom met iets beters want het werkt niet.
  Heb dat met die batterij geprobeerd ook dat zonder batterij en alleen op stroom maar geen keyboard en mousepad.
  Verder de eerste re4actie is heel erg leuk als je een keyboard kunt gebruiken.f2 doet het niet eens om i de bios te komen.

  :( :(
 • [quote:19958b8f21="happyfaceoss"]Kom met iets beters want het werkt niet.
  Heb dat met die batterij geprobeerd ook dat zonder batterij en alleen op stroom maar geen keyboard en mousepad.
  Verder de eerste re4actie is heel erg leuk als je een keyboard kunt gebruiken.f2 doet het niet eens om i de bios te komen.

  :( :([/quote:19958b8f21]

  Dat met de batterij en de stroom eraf halen is het enige dat je kan doen. Ben bang voor je dat het een mechanisch defect is.
 • Gewoon een een los toetsenbord (en muis) er aanhangen en dan nog eens proberen. liefst een ps/2 toetsenbord want niet alle biossen pakken meteen een usb toetsenbord afhankelijk van ouderdom, type etc laptop.

  Anders is inderdaad je toetsenbord en muis stuk. Je hebt een geluk, het is een acer laptop :wink:
  Nieuwe toetsenborden kosten niet veel bij acer, 20-25 euro, consumentenprijs. (tenminste bij mijn vriend in Brugge en die komen van acer uit nederland, er kunnen zaken zijn die er veel meer rekenen)
  Andere merken zijn veel duurder, meestal tussen de 60 en 100 euro!
  Het vervangen is piece of cake, kun je makkelijk zelf doen.

  Wat betreft de touchpad, is ook makkelijk te vervangen maar weet niet wat daar de prijs van is maar acer onderdelen zijn niet erg duur en makkelijk aan te komen (via een goede zaak) maar waarschijnlijk niet als particulier.
  Je kunt natuurlijk ook altijd werken met extern muisje.

  Ik ben betreft acer erg content qua service. Ze leveren makkelijk en de meeste onderdelen zonder problemen. Je kunt zelfs (bijna) alle lay-outen toetsenborden bestellen via acer nederland.
  Ik heb al laptops waarvan ik de toetsenborden met een russische en thaise lay-out moest vervangen en ze konden zonder problemen bestelt worden.
 • Losse keyboard en toestenbord is al geprobeerd het probleem is dat dat alleen kon via usb omdat er geen ps2 aansluiting op zit. ik heb het met een adapter geprobeerd die usb omzet naar ps2 maar weet niet of dat werkt. In ieder geval werkte daarmee de laptop niet.

  Dus wat ik nog nog kan proberen dat weet ik niet meer vandaar dat ik dat hier nee zette.

  Heb al contact gehad met acer en die gaven aan dat het dus wel 60 voor keyboard en 60 voor keypad is dus. Welke bedrijf verkoopt die dan voor 20 a 25 euro ? dan zou ik daar wel een nummer van willen… Kijk baad het niet schaad het niet dan kijken of ik da zelf kan vervangen. Zou je me daar het adres van kunnen geven.

  dank je
 • Als er alleen usb op zit zou de bios logischewijs usb toetsenborden moeten ondersteunen. Kijk eens in de bios of de de ondersteuning voor usb niet uit staat.

  Voor het toetsenbord moet je niet rechtreeks contact opnemen met acer maar met een goede computerzaak! Ze zullen wel aan particulieren leveren maar dan veel prijziger. Trouwens, bijna alle andere fabrikanten werken via een reseller (winkel), niet rechtstreeks met een klant voor zover ik weet. service-onderdelen Ik weet dat normaal een toetsenbord bij mijn vriend zotussen de 20 en 25 ero verkocht wordt exclusief montage. Montage komt op 10 euro.
  Maar ik vermoed dat hij te ver weg zit aangezien hij in Brugge een zaak heeft en jij in oss woont.
  Maar elke winkel is vrij zijn winst er op te plakken. En vaak zijn dit de onderdelen die waar je veel winst op kan zetten, de klant weet meestal toch niet hoeveel een nieuw onderdeel kost.
  Een andere verklaring kan zijn dat je laptop al wat ouder is en daarom het toetsenbord duurder is.
 • pc is niet heel oud nog geen 2 jaar oud. Maar zit na ijn garantie van 1 jaar. usb is het wel maar hoe kom je dan in hemelsnaam in de bios als je toestenbord en mousepad niet reageren ??? is er een andere manier dan met het toetstenbord?
 • Ik heb wel eens een laptop gehad die nergens op reageerde omdat het toetsenbord defect was. Haal eens de ingebouwde toetsenbord eruit en probeer nog eens of je in de bios kan komen?
  Wat betrefd 1 jaar garantie, inprincipe wil het niet zeggen dat na de garantie je helemaal geen garantie meer hebt. Je volgens de wet ervan uitgaan dat een product een redelijkwijse levensduur hewbt en dat is geen 1 jaar.
  Misschien moet je volgende keer je laptop maar in Belgie kopen, daar zit wettelijk 2 jaar garantie op de producten. 8)
  Oss en de belgische grens is niet erg ver.
  Een tip die trouwens voor alle de mensen in de grensstreek geld. Je hebt in belgie 2 jaar garantie. :p

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.