Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Printer en audio vraagje

Een audiokaart aan de zijkant is misschien handiger maar je moet niet vergeten dat een usb geluidskaart vrij duur is en omdat het een laptop is zit je met allerlei losse dingen. De wir war van snoeren wordt dan steeds groter..

Anoniem
stee0036
5 antwoorden
 • Beste forummensen,

  Printer vraagje:
  Ik heb sindskort een laptop aangeschaft, naast de desktop die ik al in huis had. De computers staan op verschillende verdiepingen en we hebben maar één printer. Is het (gemakkelijk) mogelijk om beide computers aan te sluiten op de printer zonder een netwerk aan te leggen? Het gaat om een HP photosmart 7960.

  Audio vraagje:
  Dezelfde laptop heeft de autio uitgang (heel geniaal van de ontwerper) aan de voorkant zitten. Dit vind ik uiteraard vreselijk onhandig. Is er een mogelijkheid dat de audio via een andere poort (bijvoorbeeld USB) aangesloten wordt? Momenteel is mijn audio voorzien van een standaard groen audiostekkertje.

  Alvast bedankt voor de hulp.

  Gr. Timme
 • Geluid via een USB aansluiting kan bijvoorbeeld met deze Sound Adapter USB.
  Ik neem aan dat je laptops draadloos verbonden zijn met een router? Je hebt dan al een netwerk waarin je met een wireless printserver je printer kunt opnemen.
 • Ja de laptop kan inderdaad wireless, maar de desktop niet helaas.
 • Heb je ze wel beide op dezelfde router aangesloten? Als je de printer in de buurt van deze router kunt zetten, voldoet een bedrade printserver ook.
 • Ah ok, bedankt, ik ga het eens proberen! :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.