Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Keuze behuizing

Anoniem
tomvdlee
3 antwoorden
 • Beste leden,

  Ik ben bezig met het samenstellen van een nieuwe systeem, maar ik kan niet uit komen welke behuizing ik neem. Wil vooral niet meer als 100 euro er aan uitgeven.

  Zelf zit ik te twijfelen tussen de Coolermaster CM 690 en de Antech nine hundred, ze verschillen 20 euro in prijs, maar als nog.

  Misschien zijn er zelfs betere opties waar ik niet van weet, maar wil ik graag van horen.

  Alvast bedankt voor jullie hulp.

  Wehab
 • Kijk ook eens naar hun kleinere broers, de CM590 en de three hundred. Zijn ook leuke kasten.
 • Je keuze is natuurlijk ook afhankelijk van de vraag wat je met de kast wilt: moet de kast er eentje zijn waarin je gemakkelijk kunt in-/uitbouwen, is het geluid belangrijk (de Antec 900 is met de kastfans op aardig vermogen een herriemaker), wil je ruimte hebben voor 1 of 2 van de grootste videokaarten (past niet zonder aanpassingen zo maar in elke kast) etc.

  Kortom: voor een erg stille kast waar geen super videokaart inkomt maak je een andere keuze dan voor een fors gamesysteem waar -vanwege de herrie van de games zelf en de fan(s) van de videoka(a)art(en)- geluid geen rol speelt. Tevens heb je voor een kast waarin je veel gaat 'prutsen' een ander type nodig dan eentje waarin je eenmalig je hardware inbouwt en er nooit meer naar om hoeft te kijken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.