Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Pc start niet en geen beeld

7 antwoorden
  • Ik heb nieuwe onderdelen gekocht voor mijn pc en inelkaar gezet maar als ik de pc aan doe dan start hij niet en geen beeld ik heb dit gekocht: Moederbord:http://www.hardware.info/nl-NL/news/ym6cmpqXwpWa/ABIT_Fatal1ty_FPIN9_SLi_moederbord/ Processor:http://www.zercom.eu/index.php?p=35&f=1&a=97970 Geheugen:http://www.zercom.eu/index.php?p=35&f=1&a=122781 Videokaart:Nvidia GeForce 8500GT 512mb Wie kan mij helpen?
  • Alle stekketjes op de juiste plaatsen aangesloten? Alleen de afstandsbusjes daar gezet waar er ook een gat voor zit in het moederbord?
  • Ja
  • Wat ja? ja meneer. :P En je weet het zeker, de 4 of 8 polige aan het mobo en de 6 polige aan de videokaart? Zonder geheugen en videokaart, produceerd de PC dan biosbeeps? En wat gebeurt er als je het mobo uitbouwd en buiten de kast laat werken? leg hem op de mobodoos, blijft de videokaart goed zitten.
  • Ik heb alle stekkers aangesloten, Zonder geheugen en videokaart krijg ik inderdaad biosbeeps als het moederbord uitbouw dan doet hij hetzelfde en de video kaart blijft goed zitten
  • atx stekker ook op het bord geprikt .
  • [quote:e6e3fb612e="j002b"]Ik heb alle stekkers aangesloten, Zonder geheugen en videokaart krijg ik inderdaad biosbeeps als het moederbord uitbouw dan doet hij hetzelfde en de video kaart blijft goed zitten[/quote:e6e3fb612e] Dus MET videokaart en ZONDER geheugen krijg je ook biosbeeps? Geef hem eens een bios reset met de clr_cmos jumper. Zat het geheugen ook goed erin? Probeer het eens met 1 reepje als je zonder wel biosbeeps krijgt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.