Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

USB splitter

Anoniem
eduard33
4 antwoorden
 • Bestaat er ook een USB splitter zonder printplaat, adapters, lampjes, on/off knopjes en nog meer van die overbodige niet functionerende en alleen maar problemen geef zooi??

  Ik wil simpel meer dingen op 1 USB poort zetten. Omdat mijn pc in een andere kamer staat, lijkt me zo'n splitter wel handig. Anders moet ik 8 verlengkabels gaan leggen :?

  Echter die USB splitters die ik tot nu toe heb gehad functioneren gewoon voor geen meter :evil: Ik moet opstarten zonder die dingen anders werken de aangesloten apparaten gewoon niet. Ook zie ik het nut niet van al die (zoals boven genoemd) electronische rotzooi er op. Ik wil gewoon van 1 USB poort 4 of meer maken. Moet toch kunnen? Of moet ik zelf gaan hobbyisten? :lol:
 • Ik denk dat je probleem eerder in de pc zit, dan in de usb hub. Er bestaan gevoede en niet gevoede hubs, de laatste zijn het eenvoudigst.

  Deze ziet er overigens wel aardig splitter-achtig uit.
  http://www.azerty.nl/producten/product_detail/525/83495/usb-2-0-cable-hub-3-1.html
 • Ja die zou inderdaad goed kunnen zijn.

  Ik heb zelf een gevoede en niet gevoede hub. Maar in bijde hubs zitten printplaten en lampjes. Ook als ik de voeding aansluit op de hub blijven de problemen. Als het aan mijn pc ligt? wat zou het dan kunnen zijn?
 • Durf ik zo niet te zeggen. Maar ik heb het ook wel eens gezien, dat een pc absoluut niet goed wilde booten, met usb apparaten aangesloten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.