Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Geluid

Anoniem
KeesA
3 antwoorden
 • Als op me laptop zit, en gewoon me dingentjes aan het doen ben, zet ik meestal wel is muziek op, maar soms begint me geluid dan te ruizen en te kraken en het liedje gaat dan ook langzamer.
  het ene moment is dat niet en het andere wel, en ik kom er maar niet achter wat er is
  Iemand suggesties of reacties?

  Alvast Bedankt.
 • Als je hardware (processor, geheugen, harde schijf) beperkt is (kracht, hoeveelheid, snelheid) zul je bijv. bij het openen van programmas of het uitvoeren van zwaardere taken te weinig processorkracht of geheugen hebben om alles tegelijkertijd vlot te laten verlopen. Ook een langzame harde schijf in veel laptops kan niet zo snel tegelijkertijd data ophalen voor verschillende processen tegelijkertijd.

  Als je problemen met muziek er wel zijn als je van alles en nog wat op het lappie zit te doen en ze zijn er niet als je alleen muziek luistert is dit een mogelijke verklaring.
 • Hartstikke bedankt :D , maar wat ik wel vreemd vind is dat mijn broer dezelfde laptop ook heb en dat het bij hij nog nooit is gebeurt en hij speelt dezelfde spelletjes enzo. maar toch heel erg bedankt voor je reactie nu weet ik tenminste ongeveer een beetje hoe het zit

  Groetjes,

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.