Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Een nieuwe laptop

Anoniem
Keepitcold14
3 antwoorden
 • Er wordt tegenwoordig zo ontzettend veel geadverteerd op het gebied van laptops, dat ik door de bomen het bos niet meer zie.

  Mijn maximale bedrag dat ik wil uitgeven ligt zo rond de 500 euro.

  het belangrijkste voor mij is dat ik gemakkelijk meerdere programma's naast elkaar kan openen/gebruiken. ik een redelijke opslag heb. Gamen zal ik er niet op doen dus een gemiddelde videokaart.

  Mijn vraag is eigenlijk of er een aantal laptops zijn op dit moment die qua qualiteit/prijs verhouding er bovenuit steken? Of ligt het allemaal ontzettend bij elkaar in de buurt.

  Hopelijk dat jullie mij wat advies kunnen geven.


  Ik heb bijvoorbeeld deze laptop op het oog, maar weet niet of deze wel goed is ?

  https://www.dynabyte.nl/artikel/24388/
 • Ja, prima ding als je een laptop met 17" scherm zoekt. Een laptop met een groter scherm heeft wel als nadeel dat de batterijtijd korter is omdat zo'n scherm nogal wat stroom trekt. Maar het grote voordeel is dat je op een 1440x900 resolutie kunt werken.

  Die laptop heeft ook een dual core processor en 2GB RAM, dus prima voor jouw doeleinden. En Toshiba is ook gewoon een degelijk merk met 2 standaard jaar garantie.
 • de toshiba is voor jouw buget een goed prijs/kwaliteit notebook
  voor jou toepassingen gaan processor geheugen en videokaart dan ook goed functioneren

  je heb laptops die er op dit moment boven uit steken maar dan denk ik aan sony vaio 's en HP maar deze situeren zich dan ook in een heel ander budget-categorie

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.