Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

"Binnensmonds" praten in de Head-Set

Anoniem
citomaster
5 antwoorden
 • Hallo,
  Ik gebruik Windows Vista Home Premium en zit met een probleem.
  Als ik namelijk via Skype wil praten, of geluid op wil nemen lijkt het net of ik "binnensmonds" door de microfoon praat, ik ben bijna niet te verstaan en ook heel zacht. Alle instellingen heb ik goed staan. Verder heb ik hier in huis nog een pc staan (met Windows XP), maar daar doet de head-set het wel goed op.
  Het geluid doet het wel. Ik heb overigens de Packerd Bell Easynote MH35-U-041. specificaties Heeft iemand suggesties om dit probleem op te lossen?
  Alvast bedankt!
 • Bump! kan niemand mij helpen???
 • [quote:aef31e3fad="R0elr"]Bump! kan niemand mij helpen???[/quote:aef31e3fad] ik denk dat het niet de bedoeling is om je eigen topic omhoog te schoppen .
 • oké sorry voor dat, maar het was al 8 dagen geleden dat ik mijn topic poste, dus ik dacht: Die is iedereen vergeten, en ik zit nog steeds met hetzelfde probleem.
  Kan iemand mij helpen?
 • Precies hetzelfde met mij! Ook ik heb Vista Home Premium (32 bit), en Skype werkt ook niet naar behoren. Wel kan ik via Msn berichten inspreken en die dan doorsturen. Dit werkt alleen erg traag. De Kwaliteit is aan de andere kant wel erg goed.

  Wat soms bij mij wel werkt, is de pc helemaal opnieuw opstarten (voeding uit), en dan weer aan. Dan kan ik op Skype, en ben duidelijk te verstaan.

  Weet je trouwens zeker dat het niet aan de mic ligt? Heb je bij Skype niet zo'n knopje om je stem aan te passen? Volume, vervorming en dergelijke. Kijk daar ook eens naar.

  En ga ook eens naar Configuratiescherm>Geluid>Opnemen. Zorg dat de volume helemaal open staat.

  Zorg dat de drivers (indien die er zijn, meestal niet) correct zijn geiinstalleerd.

  MVG

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.