Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Logitech Blutooth Optical Muis MX900 storing

Anoniem
Goofy44
1 antwoord
 • Ik heb een Bluetooth MX900 muis die via radioverbinding verbonden is met een externe HID Human Interface Device aan een PC met windowsXPSP3. Het ding werd geleverd samen met een Bluetooth Elite Keyboard, maar dat is niet terzake.

  De Bluetoot HID met acculader voor de muis, de USB aansluiting naar de PC en de aansluiting op het lichtnet functioneert goed.

  De BT muis werkt niet, de accu's worden bijgeladen, de ladingstoestand wordt op de muis aangeven met rood knipperen of geen knipperen. Echter de muisfuncties werken allemaal niet.

  Het aanmelden via de automatische zoekfunctie door op de Connect knop van de muis te drukken en op die van de Logitech HID werkt niet.

  Ik denk dat de zender het niet doet of dat de SSID niet wordt uitgezonden. Het unieke nummer van de muis wordt in ieder geval niet ontvangen. Ook niet op andere PC's met windowsXP of Vista.

  Neem ik een andere Bluetooth muis van een andere pc, dan werkt het volgens het boekje. Ik denk dus dat de BT muis defect is.

  Tips welkom voor oplossen probleem.

  Zijn er schema's van die dingen of is er software om te zien of de zender wel of niet werkt in de 2,4 GHz band. In elke PC zit bijna een BT zend/ontvanger verstopt. Dus meten moet mogelijk zijn.
  Simpelere oplossing is welkom.

  De muis kost rond E 100, dus is het de moeite waard om te kijken of het ding nog te redden is.

  G

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.