Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

audio-probleem...

Anoniem
Charles-98
4 antwoorden
 • [img:13f7e4e7e2]http://www.besidesdata.nl/opname/SITE/hardware/audio_poorten.jpg[/img:13f7e4e7e2]

  Dit zijn ze. Bij een surround kaart heb je ook nog oranje en zwart. Zwart is subwoofer en oranje vaak 3d audio.
 • Was iets te kortzichtig geweest :oops:
  Headset ff getest op 'n andere pc en daarop werkt ie probleemloos. De computer waarmee ik voip wil heeft een on-board audiochip, dus waarschijnlijk zou ik dan een aparte audiokaart moeten kopen. Echter, het heeft in het verleden wel allemaal goed gefunctioneerd op deze desktop.

  oh ja, nog een vraagje: de kleuren van de audio-aansluitingen waar zijn die ook al weer voor?
  De stekkertjes van de headset zijn gewoon zwart met een symbooltje erop.
 • Voor voip wil ik een headset gebruiken die lange tijd ongebruikt in de la gelegen heeft. Ik kan wel geluiden horen, maar dat wist ik al omdat normaal gesproken de speakers aangesloten zijn op de uitgang. Echter, mijn eigen audio blijft onhoorbaar…. Windows kan me kennelijk niet wijzer maken dan mij te vertellen dat er geen microfoongeluid is. Maar hoe kan ik de oorzaak achterhalen? Is de audiokaart op dit punt defect of juist de microfoon v.d. headset? Hoe kan ik dit te weten komen? Als de oorzaak bekend is weet ik ook wat de oplossing zal moeten worden :lol:

  Iemand tips??
 • We moet eerst uitsluiten of de microfoon stuk is. Een microfoon van dit type heeft een kwetsbare constructie. Sluit de rode stekker via een verloop je aan direct op de line in van je versterker / speakers. Zet de speakers flink hard, werkt de microfoon?

  Zo ja kunnen we verder zoeken in Window.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.