Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Xbox 360 crash

Anoniem
NHubregtse
7 antwoorden
 • Precies hetzelfde verhaal als bij bij, alleen gebeurde het bij CoD4

  Opgestuurd naar Duitsland, en hij kwam gemaakt terug, met Cod 3 en een maand lang gratis internet… (Geen flauw idee waarom, want dat is niet standaard)
 • je bedoelt de DVD of Xbox opgestuurd??
 • De Xbox 360 uiteraard.

  Ik had de laatste weken ook geregeld last van RRoD's. Soms deed hij het wel, dan weer niet. Of hij vloog plotseling uit. Na een paar keer bellen naar Xbox Support, kon ik hem opsturen naar het Repair Centre in Duitsland. Na een week of wat kwam hij terug, gefixt.
 • Hey Mensen,

  Ik heb sinds kort Fifa 09 gekocht, en het speelde lekker. Maar de laatste tijd heb ik crashes en ik heb een keer de red ring of death gehad. Alhoewel, de lampje rechtsboven brande niet. Dat betekent dat het hardware matig kan zijn. Nu heb ik andere spellen geprobeerd. Fifa 08, RS las vegas. Maar dan heb ik geen crash. nou is mijn vraag:

  Is het mogelijk dat de Xbox raar doet vanwege een verkeerde Speldvd of iets dergelijks? Of zal ik hem maar even wegbrengen cq repareren?

  Greetz
 • En als het buiten garantie valt?? Kan het dan nog. Ik kan trouwens bon niet vinden….dat moet ik dus even aan mijn vrouw vragen :roll: …..
  Volgens mij heb ik nog extra garantie via de winkel waar ik hem gekocht had. Ik zal toch even die bon moeten zoeken. Dan laat ik hem wel repareren. Bedankt voor je tips.

  Greetz.

  .:Edit:.

  Woohoo, gevonden. Garantie nog tot 10-2009. Dus wegbrengen die handel.
 • Bon is niet nodig! Naast je DvD-Drive zit er zo'n soort klepje, en als je dat naar binnen klapt, zie je een code van pakweg 20 cijfers.

  Dat nummer gewoon over de telefoon noemen, en ze kijken in hun computer of het nog onder de garantie valt. Alles is geregistreerd namelijk. Ze zien of het een Premium pakket is, bij welke winkel je het hebt gekocht, en zelfs je naam en je woonplaats. Wel een makkelijke manier overigens.
 • Ik had de bon nodig, ik ben naar dixons geweest. Ze hebben mijn Xbox gewoon omgeruild voor een nieuwe xbox. Nu heb ik gelijk 60gb en een HDMI aansluiting erbij. Beter. En het heb mij niks gekost.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.