Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

computer crash

Anoniem
Eddy X
8 antwoorden
 • Hallo,
  Ik heb een redelijk nieuwe computer die altijd crasht als ik m voor t eerst opstart. Ik dacht eerst (na alle slechte verhalen) dat t aan vista lag. Maar nadat ik op een tweede harde schijf kubuntu had geinstalleerd bleek daarop hetzelfde probleem. Ook heb ik memtest uitgevoerd en burnintest die alletwee zeiden dat er met de hardware niets mis is. De computer crasht dus als ik m voor het eerst opstart, de tweede keer doet ie t gewoon prima.
  Ook als de computer dan weer een paar uur uit is… zelfde probleem.
  Weet iemand hoe dit kan komen, want het is best vervelend
  Dank dank
 • Begin met een andere voeding, als het daar ook mee gebeurd kun je die uitsluiten en verder zoeken.
 • maar als het aan mijn voeding zou liggen zou t toch steed s weer gebeuren en niet 1 maal als de computer zeg maar niet opgewarmd is…
 • Wat dacht je van soldeereilanden die bij opwarming uitzetten en weer contact maken?
 • [quote:45cb95cc59="Lange Pier"]Wat dacht je van soldeereilanden die bij opwarming uitzetten en weer contact maken?[/quote:45cb95cc59]
  Dat kun je testen met zo'n spuitbusje koude spray.
 • vertel, vertel, wat kan je dan daarna doen!?!
  en valt zoiets ook te repareren (ik heb ook een mobo met deze klachten)
 • Als je dat op de printplaat van de voeding moet doen lijkt het mij handiger om eerst even een andere eerst te gebruiken.

  Je begint bij het begin bij dit soort problemen maar als de TS aangeeft dat het daar niet aan zou liggen dan houdt het op.
 • [quote:a3e1d60640="Lange Pier"]Als je dat op de printplaat van de voeding moet doen lijkt het mij handiger om eerst even een andere eerst te gebruiken.

  Je begint bij het begin bij dit soort problemen maar als de TS aangeeft dat het daar niet aan zou liggen dan houdt het op.[/quote:a3e1d60640] het is net draadjes vlees lekker sudderen :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.