Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Rechtse voor speaker geeft geen geluid meer

mcmark93
6 antwoorden
  • Hallo,

    Ik heb een probleem. Sins vanavond geeft ineens mijn rechtse voor speaker geen geluid meer. Zelf dacht ik dat mijn speakerset, de X-530 het probleem was. Dus ik heb de speakerset aangesloten op mijn home cinema set en daar gaf de spreaker wel geluid. Dus aan de x-530 ligt het niet, want die doet het gewoon goed.
    Toen heb ik gekeken bij apparaat beheer of er ergens een [b:071cda4596]![/b:071cda4596] bij stond, maar dat was niet het geval. Voor de zekerheid heb ik het stuurprogramma van het geluid, de Realtek HD Audio verwijderd en opnieuw geinstaleerd. Maar dat ook zonder resultaat. PC al meer dan 5 keer opnieuw opgestart maar dat hielp ook al niet.

    Dus heeft iemand enig idee waarom ik rechts voor geen geluid heb???
    De specificaties van me pc staan in me onderschrift :wink:

    Alvast bedankt.
  • Niemand??
  • Soms gaat er wel eens wat kapot…. Zo te zien heb je alles geprobeerd.. Al met koptelefoon rechtstreeks op je geluidsuitgang geprobeerd? Als er neits werkt is gewoon de geluidskaart overleden.. Dan kun je eventueel gewoon een pci geluidskaart er in hangen.
  • De stekker een aantal keer eruit en erin pluggen tegen eventuele oxidatie of een ietsje contactspray in de contra jack spuiten.

    Uitgang controleren met een andere speakerset of hoofdtelefoon om te ontekken dat het niet aan je audiokaart ligt.
  • Ik heb deze pc nu net twee maanden dus het lijkt me sterk dat er oxidatie is ontstaan :wink: En een paar keer het stekkertje erin en eruit halen heeft ook niet geholpen :?

    Ik heb de speakers wel aan de voorkant van me kast (koptelefoon ingang) geprobeerd maar daar doen ze het wel allemaal, maar het geluid is dan wel slecht hoor :?

    Ik ga er wel mee terug naar de winkel en dan kijken ze er maar wat ze ermee doen :P Ik heb nog anderhalf jaar garantie dus dat zit wel goed :wink:
  • Ik ben net naar de computerwinkel geweest waar hij vandaan komt en hun zeggen ook dat waarschijnlijk de geluidskaart overleden is. Wel is apart dat de rest van de speakers het wel blijven doen, zeggen ze. Maar aangezien het nog garantie werk is komt er een nieuw moederbord in, omdat het een onboard geluidskaart is :D Ik breng hem wel volgende week want ik kan echt niet een heel weekend zonder me pc 8)

    Ik hou jullie wel op de hoogte :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.