Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

probleem met hp deskjet 3420

Anoniem
None
10 antwoorden
 • enkele dagen geleden heb ik een deskjet 3420 printer geinstalleerd. (onder windows vista)
  dit ging prima en printen gewoon.
  nu probeer ik enkele dagen later weer te printen maar er gebeurd niets.
  de afdruktaak komt wel gewoon in de lijst te staan maar de printer begint er gewoon niet aan.
  het lampje knippert ook continue. zodra ik de kleuren inktpatroon eruit haal stopt het knipperen maar printen gaat dan nog steeds niet.

  wie weet hier een oplossing voor?

  alvast bedankt.

  groeten

  jaco
 • Als het een printer van HP is en je ziet rechts onderin de taakbalk er staan 1 of 2 documenten in de wachtrij.dan is de software niet goed geinstalleerd. Onder Vista moet je de software van HP installeren Zonder dat je de USB kabel van de printer aansluit.Wanneer de software er om vraagt dan pas de USB kabel aansluiten. :o
 • hoe moet die software gedeinstalleerd worden?
  ik heb m meerdere keren opnieuw ingesteld door eerst de printer te verwijderen, dan een nieuwe printer toe te voegen en dan te kiezen uit de lijst met printers.
  daarna installeert de computer de drivers over de oude drivers heen (tenminste, dat geeft ie aan). dit had helaas geen enkel resultaat. dit heb ik ook enkele keren gedaan met de usb kabel ontkoppeld. verder heb ik de printer een tijdje van de stroom afgehad. ook dit gaf geen resultaat.
 • Je kan bij alle progammaas kiezen voor deze software verwijderen. Dan naar de site van HP je printer opzoeken en daar de software vandaan installeren. Is het een nieuwe printer? :o
 • Volgens HP is de deskjet 3420 printer Uit productie genomen. Bovendien staan er zo te zien geen Vista drivers http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=2093&lc=nl&dlc=nl&cc=nl&lang=nl&product=75040 Alleen een HP Printing Diagnostic Utility. De deskjet 3420 printer kan dus gebruik maken van de door Vista meegeleverde alternatieve drivers. Zijn die alternatieve drivers wel volgens de instructies uit die link geïnstalleerd? En omdat de meegeleverde CD voor XP bedoelt is, kan deze beter niet onder Vista worden geïnstalleerd. Check eventueel Probleem oplossen HP Deskjet 3420 kleureninkjetprinter.
 • ik heb de printer geinstalleerd volgens de instructies op de site van hp (ik gebruik nooit de cd omdat ik van de gedownloade drivers tenminste weet dat ze up to date zijn).
  de verschillende oplossingen bij probleemoplossen heb ik al geprobeerd. ook dat gaf geen resultaat.
  het aparte is dat, zoals ik al zei, de printer het na de eerste installatie gewoon prima gedaan heeft.
 • Heb je al gekeken in het printerscherm, of "afdrukken onderbreken" niet aangevinkt staat, of dat de printer offline staat ?
 • hij staat inderdaad regelmatig op offline. toch krijg ik zodra ik de usb kabel van de printer (opnieuw) aansluit wel het bliepje dat ik nieuwe hardware heb aangesloten.
 • Dat hoort niet. Hij moet gewoon op online blijven staan volgens mij.
 • dat leek me ook al logisch dat dat niet hoorde :D
  toch print de printer ook niet als er geen offline bij staat.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.