Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Geen beeld

3 antwoorden
  • Gisteren een goednieuwe pc in elkaar proberen te zetten, maar toen alles er in zat kreeg ik helaas op het beeldscherm geen BIOS te zien, helemaal niets. De pc bestaat uit: Antec Nine Hundred behuizng met aparte voeding 650 Watt Abit IP43 Socket 775 moederbord Intel Core 2 Quad Q9400 Processor Kingston ValueRAM 4GB DDR2-800 (2x, dus 8GB geheugen) Maxtor STM31000340AS Diamond Max 22 hard disk 1.000GB Asus EN8500GT Silent/HTP/512M grafische kaart LiteOn IHAS120 DVD brander Microsoft Cordless Optical Desktop 700 v2 IIyama 22 inch TFT E2207WS beeldscherm Ik heb alles nog een keer nagekeken, en kan geen foute aanslutingen meer vinden. als ik de pc start begint, voor zover ik kan zien, alles te draaien. De fans van de behuizing als ook die op de processor draaien voluit, de dvd lade gaat bijvoorbeeld ook open. Echter, op het beeldscherm krijg ik slechts de melding dat er geen singaanl is. De pc is verder dus nog helemaal kaal, Windows moet nog worden geïnstalleerd. Maar zelfs de BIOS krijg ik dus niet te zien. Heeft iemand een idee wat er hier aan de hand zou kunnen zijn. Moet je bijvoorbeeld voor het in gebruik nemen de CMOS op het moederbord clearen, of is dat toch echt pas nodig bij een probleem.
  • heb je wel de atx stekker op het bord aangesloten
  • Ik heb een 24 pins stekker op het moederbord aangesloten. moet er nog meer aangesloten worden dan? De lampjes van het moederbord branden ook gewoon.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.