Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Problemen met Headset (Trust HS-2400)

Anoniem
Drewster
16 antwoorden
 • ik heb Eergister een Headset gekocht van Trust . Nu heb ik hem gewoon aangesloten op me computer. Geluid doet het wel. Maar het is verschrikkelijk zacht en heel slecht. Het lijkt wel alsof er alleen maar bass ofzo inzit :o . Heeft iemand deze headset ook en weet diegene hoe ik dit kan oplossen, of?

  Het gaat hier om:

  http://www.trust.com/products/product_detail.aspx?item=13355
 • man breng dat stukje troep snel terug .
  dat er nog hele volks stammen zijn die troep van trust kopen .
  sweex is nog zo een B merk
 • Ik heb zelf juist goede ervaringen met spullen van Sweex. Tja, het is maar net welke verwachtingen men ervan heeft :lol:

  Maar wat het merk Trust aangaat, inderdaad veel negatieve berichten daarover.
  Heb zelf een laptoptas van dit merk, maar die vertoont nu al scheuren terwijl ie maar weinig gebruikt is in de twee jaar dat ik 'm heb.
 • Misschien een beetje stom maar zorg er wel goed voor dat het plugje er helemaal in zit, soms gaat het een beetje moeilijk en dan denk je dat ie er in zit en hoor je ook wat maar kan ie er toch verder in. Probeer het ook ff met een ander apparaat, om uit te sluiten dat het aan je compu ligt.

  Als een goed goedkoop headset wilt koop dan bv een sennheiser pc30, die is wel voor ongeveer 25 euro te koop. Logitech is ook wel een redelijk merk en daar kan je een headset vanaf 15 krijgen, ik heb alleen geen ervaring met hun headsets.
 • ik heb meerdere logitech headsets (gehad) en ze zijn me allen goed bevallen. en onder 40 euro kan je aardig kiezen. de creative Fatal1ty is ook erg goed en kan je ook rond de 40 euro krijgen
 • Waarom staan er nu 3 reacties tussen waarin aangeraden wordt een Logitech headset te kopen? :? . Daar vraagt de Ts helemaal niet om maarja.

  Kijk ook eens naar Volume in windows en kijk of hij op de volle 100 % staat. Ook moet je hem er nog eens extra goed induwen. Verder kan je nog proberen of hij het op een andere computer wel gewoon goed doet.
  Een andere geluidspoort werkt misschien ook wel.

  Oja, en Trust is gewoon een goed merk :wink: Het ligt er gewoon een beetje aan wat je koopt, en hoe je ermee omgaat. (En een beetje hoe verwend we tegenwoordig zijn :roll: )
 • haha, dat is idd waar NHubregtse :)
  Ik heb een Logitech Precision Gaming Headset, en op teamspeak, als de microfoon niet muted staan moet ik nog schreeuwen terwijl mijn output op shout staat ^^
  Best vaag eigenlijk :roll:
 • Don't TRUST it

  :x
 • True =)
 • [quote:385e23a132="NHubregtse"]Oja, en Trust is gewoon een goed merk :wink: Het ligt er gewoon een beetje aan wat je koopt, en hoe je ermee omgaat. (En een beetje hoe verwend we tegenwoordig zijn :roll: )[/quote:385e23a132]Nou ja, dat is gewoon niet waar. In alles kan je zien en voelen dat artikelen van trust gemaakt zijn om cheap te zijn. Ik had ooit, way back, een webcam van trust gekocht, toen voor best veel geld, het was een ruk ding, verspilling van mijn geld. Daarna nooit meer trust gekocht. Ik heb nog nooit een positief woord over trust gehoord of gelezen (niet dat ik heb zitten zoeken :)). Jij bent de uitzondering die de regel bevestigd.
 • Over welke webcam hebben we het dan?

  Maar ik probeer ook te zeggen dat het nooit goed is bij ''ons''. Het kan altijd beter, duurder, sneller, groter, kleiner, harder etc. We zijn tegenwoordig té verwend geworden door al die luxe artikelen van merken zoals Logitech. En als we eens een product tegenkomen dat iets minder is kijken we er gelijk met verkeerde ogen naar, omdat we weten dat er andere ´betere´producten zijn.

  Ik heb wel degelijk goede producten gezien van Trust. Ikzelf heb jaren een webcam gehad van Trust (Weet niet meer precies welke, van de Micro Elektro) en die werkte perfect naar behoren. Plug and Play en nog mooi beeld ook. Logitech heeft zeker ook slechte producten gemaakt. Zeker wel. En het is ook zo dat je voor Logitech toch wel wat dieper in je portomonee moet graaien. Soms zelfs té veel vind ik :roll:

  Ik heb overigens ook vooral producten van Logitech, daarnietvan. Een G9, G15 en een X-540. Ik verdedig verder Trust niet ofzo ik probeer deze discussie alleen te verklaren.

  EDIT: Het was een ruk ding? :P Wat was er dan niet goed aan. Materiaal, Kwaliteit, software etc. ?
  [quote:8c71b47d79]Ze zijn gemaakt om cheap te zijn.[/quote:8c71b47d79]
  Daar zijn ze niet voor gemaakt hoor :P Het is heus niet de bedoeling van Trust dat ze cheap zijn. Door het gebruik van verschillende goedkopere materialen etc. zien ze er cheap uit. Maar deze bijvoorbeeld ziet er dan weer tiptop uit (ik was eigenlijk aan het overwegen om deze te kopen :lol: ). Voor een aanvaardbare prijs ook nog. Verder kan je ook niet zeggen: Trust is een slecht merk. Dan zou je gebaseerd op de slechtste producten van een merk oordelen. Er zijn tal andere merken die slechte producten hebben gemaakt, ook grote namen zoals Asus en Antec.
 • [quote:036eef39ca="NHubregtse"]Over welke webcam hebben we het dan?[/quote:036eef39ca]Tja dat zou ik ff moeten opzoeken weet ik echt niet meer uit mijn hoofd (gevonden zat in oude doos: Spyc@m100 plus), heb ik ergens in 1999 of 2000 gekocht toen ik nog niet beter wist.
  [quote:036eef39ca="NHubregtse"]Logitech heeft zeker ook slechte producten gemaakt. Zeker wel. En het is ook zo dat je voor Logitech toch wel wat dieper in je portomonee moet graaien. Soms zelfs té veel vind ik :roll: [/quote:036eef39ca]Ik ben ook echt geen voorstander van 1 bepaald merk, ik heb een logitech muis (G5) een MS keyboard (natural 4000) een Creative Webcam en een Sennheiser headset.
  [quote:036eef39ca="NHubregtse"]EDIT: Het was een ruk ding? :P Wat was er dan niet goed aan. Materiaal, Kwaliteit, software etc. ? [/quote:036eef39ca]Nou ja alles eigenlijk, de drivers waren echt belabberd, het programma dat erbij zat wat ook om te huilen en de beelden waren waardeloos. Ik heb ook wel gezien dat ze nu wat duurdere producten maken maar als ik meer geld ga uitgeven dan kies ik ook gewoon wel een merk waar ik wat zekerder van ben, en dat zich redelijk heeft bewezen als kwaliteitsmerk. Iets dat niet te zeggen valt van Trust.

  Maar ja, anyway, we horen niets meer van de TS… en Jasp3r al meer duidelijkheid?
 • Nou ik heb dus geprobeerd om hem er verder in te doen, maar het geluid blijft even slecht. en volume enzo staat op ze hardst. Het geluid is niet alleen slecht, er zit ook echt een ruis in, net alsof die headset al kapot is .. :?
 • [quote:3b725d770b="Jasp3r"]Nou ik heb dus geprobeerd om hem er verder in te doen, maar het geluid blijft even slecht. en volume enzo staat op ze hardst. Het geluid is niet alleen slecht, er zit ook echt een ruis in, net alsof die headset al kapot is .. :?[/quote:3b725d770b] 12 nov 2008 22:27
  dat is je start topic .
  en nog steeds niet de goede raad opgevolgd om die troep terug te brengen .
  er zit toch standaard 8 dagen omruil of geld terug garantie op
 • Hij is toch ook helemaal niet verplicht om te doen wat een Medior op het forum aanraad? Hij vraagt om advies om de headset beter te laten werken, niet om iemand te horen zeggen dat het troep is.
 • [quote:b7eb2bb567="NHubregtse"]Hij is toch ook helemaal niet verplicht om te doen wat een Medior op het forum aanraad? Hij vraagt om advies om de headset beter te laten werken, niet om iemand te horen zeggen dat het troep is.[/quote:b7eb2bb567] het is troep trust.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.