Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Laptop toets

Anoniem
Hans.Vosman
4 antwoorden
 • Hallo,
  Ik wou dernet mijn '7' knopje eruit halen omdat die erg kleefde, maar toen ik hem eraf had gehaald kon die er niet meer op, ik keek naar de onderkant van de toets en vergleek hem met de andere en zag dat er zo'n klein klemmetje was afgebroken.
  Hoe moet ik dit nu oplossen? Het is een HP Pavilion dv6000

  [img:ac9061301d]http://i37.tinypic.com/16iekg0.jpg[/img:ac9061301d]

  Dit plaatje in niet van mij, maar had ik ergens op het internet gevonden.

  Alvast bedankt.
  Kaweh.
 • Drupje secondenlijm ertussen?
 • Dat zou ik niet doen want het toetsje moet iets kunnen bewegen. Bekijk de onderdeeltjes op het toetsenbord ook goed, zijn die onderdeeltjes nog compleet? Zo ja, dan zou je kunnen proberen een nieuw toetsje te bemachtigen. Ik weet niet of het gaat om een veel voorkomend toetsenbord/toets. Helaas is een toets niet los te koop. Je kan een nieuw toetsenbord kopen, alleen ja, kost vermoedelijk 100 euro of meer vanwege arbeidsloon/verzendkosten.
 • Oke, ik heb gemaild naar Hp en ze verkopen geen losse toetsen dus moet die worden 'gerepareerd'.
  Maar gelukkig heb ik nog een jaar garantie van de Saturn, dus kan ik hem terugbrengen naar de winkel voor (gratis?) reperatie, maar kan ik ook gewoon HP zelf bellen om een afspraak te maken met het garantiebewijs van Saturn erbij en dan gewoon gratis, of moet dat allemaal via Saturn gebeuren? Want als ik het via Saturn doe zal het wel langer duren dan wanneer ik gelijk een afspraak maak met HP.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.