Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

drivers zonder software

Anoniem
derkdejong
5 antwoorden
 • hallo

  ik maak gebruik van de USR5416 wireless kaart. deze werkt prima alleen het stukje software wat zich mee instaleert met de driver is uiterst onhandig. ik wil de driver instaleren zonder de software. want zodra ik de software verwijder word ook de driver verwijderd.

  Hoe instaleer ik alleen de driver?

  Robbert
 • heb je toevallig windows vista? in dat geval, uninstall het allemaal en windows gaat vanzelf de drivers zoeken. op de site zie ik niks wat losse drivers geeft
 • oi

  ik heb helaas geen vista op die pc staan.
  ik heb al geprobeerd de drivers uit de driver en inf map zelf toe te voegen maar dat werkt niet, dan krijg ik een fout :(

  Robbert
 • [quote:6d52a50eab="robbertbd"]ik maak gebruik van de USR5416 wireless kaart. deze werkt prima alleen het stukje software wat zich mee instaleert met de driver is uiterst onhandig. [/quote:6d52a50eab] Wat is er dan onhandig aan? Volgens de info van de website van USRobotics worden er toch alleen de divers en een Configuration Utility geïnstalleerd. Hoe had je de wireless kaart willen configureren zonder die Configuration Utility?
  [quote:6d52a50eab="robbertbd"]ik heb al geprobeerd de drivers uit de driver en inf map zelf toe te voegen maar dat werkt niet, dan krijg ik een fout[/quote:6d52a50eab] Welke foutmelding? Had je dat wel gedaan zoals staat uitgelegd op de site van Microsoft How to Troubleshoot Hardware Problems with Device Manager. Als je in die PC ook nog de beschikking hebt over een (tijdelijke) bedrade netwerkkaart, dan zou je kunnen checken of er drivers beschikbaar zijn via Windows Update > Aangepast > Hardware optioneel.
 • ik krijg fout code 10.
  ik wil inderdaad werken zonder de configuratie tool.
  ik wil gewoon de standaard windows tools gebruiken.

  windows zelf vind geen passende drivers.

  Robbert

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.