Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Muis probleempje

Anoniem
derkdejong
12 antwoorden
 • Hallo ik ben nieuw hier en ik hoop dat ik mijn vraag in het juiste forum heb gezet, sorry als ik dit niet gedaan heb.

  Ik heb een probleem met mijn muis hoe het komt ik weet het niet maar als ik iets aan klik dan krijg ik heel iets anders dan ik moet hebben.
  Of hij gooid zomaar dingen open of ik klik op een smilie dan krijg ik er 2 net ook wil ik een bericht plaatsen dan plaatst hij er gewoon ook 2.
  Misschien weten jullie dit zou het eraan kunnen liggen dat ik een toetsenbord van Trust heb en een muis van Logitech?
  Hij doet gewoon niet wat ik wil.  Groetjes Angel66
 • Heb je al eens op virussen gescand? Misschien een 'grapje' van een vriend..

  Heb je het probleem ook met een andere muis? Werkt deze muis wel goed op een andere pc? Is het een draadloze muis, of bedraad? Deed de muis het wel goed?
 • Ja ik scan elke week trouw :wink:

  Nou ik weet het niet maar ik heb een toestenbord van Trust en een muis van Logitech of dat het is ik weet het niet?
  Hij deed het wel altijd goed hoor oh wacht er schiet me iets te binnen verleden jaar is mijn pc weggeweest voor te worden nagekeken en daarna is hij raar gaan doen zou het daar aan liggen?
 • Nee dat denk ik niet. Als hij verleden jaar is weggebracht, en hij begint nu pas kuren te vertonen, ligt het naar mijn weten niet daaraan. Wat bedoel je trouwens met 'raar' doen?

  En het maakt geen verschil of je 2 dezelfde merken heb, het zou gewoon moeten werken.. Er zijn wel een aantal gebruikers op dit forum die Trust afstempelen als een 'slecht' product. Controleer dus eerst eens of de muis het wel doet op een andere pc.
 • Wat ik bedoel met raar doen is ik heb mijn startpagina voor me en wil naar dit forum gaan ik klik dan op het sterretje mijn favorieten klik dan op het forum en dan krijg ik een andere pagina dan ik wil hebben.
  Als ik in mijn fotoalbum even een foto aanklik dan opend de foto meteen in een ander scherm wat dus niet de bedoeling is dat soort rare dingen doet hij.
  Ik heb de muis ingesteld op 2x klikken om dingen te openen dus dta moet dan ook goed zijn.

  Ik zal eens kijken of ik iemand kan vinden met een pc waar ik de muis kan proberen ben bang van niet maar ik ga kijken.

  Oh dus Trust is niet zo goed als ik denk :?
 • Je schreef dat je elke week scande.
  Doe je dat alleen met een virusscanner, of controleer je ook met bijv Spybot S&D op dit soort software ?
 • Ik doe het met de virusscanner en daarnaast heb ik nog CCleaner, Ad-aware, en Windows defender en die doe ik ook elke week.
  Dit is me geadvieseerd door een vriend van me.
 • je zult toch echt eerst moeten uitsluiten dat het aan je muis ligt, voor je aan je pc gaat denken.
  dus gewoon ff dat ding inpluggen en checken bij de buurman, en als dat ok is probeer je de muis van de buurman even bij jezelf.
 • als het echt je muis is en je hebt je aankoopbewijs nog, bel dan logitech op. ik heb het een tijd terug ook met een logitech muis die na 2 jaar kapot ging gedaan, en kreeg gratis een nieuwe (en betere….die muis werd niet meer gemaakt) toegestuurd
 • Maar dat kun je pas vaststellen als je eerst even de wissel doet die Derk hierboven voorstelt.
 • [quote:aa6c00fb81="Peter Vooges"]Maar dat kun je pas vaststellen als je eerst even de wissel doet die Derk hierboven voorstelt.[/quote:aa6c00fb81] Och, ik heb het al gezegd in de eerste post van dit topic :? Blijkbaar heeft de Ts er geen zin in..
 • Ik heb geen andere muis meer want die was kapot en ook heb ik zo snel niet iemand waar ik mijn muis kan uitproberen maar mijn neef wilt me wel helpen om te kijken of hij bij hem ook raar doet maar daar moet ik even op wachten dus ik moet nog geduldt hebben :?
  De aankoopbon heb ik nog dus mocht hij echt niet ok zijn dan ga ik ze zeker even bellen.
  Dank jullie voor jullie hulp en als ik meer weet dan laat ik het wel horen :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.