Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Wireless Network USB adapter

gefeliciteerd met je aankoop...maarre, doet ´ie het ook? :wink:

Anoniem
derkdejong
5 antwoorden
  • Nee, gebruik geen USB kabel.
  • dan is ie kapot :( :(
  • Vandaag nieuwe gehaald inclusief een 54g router (had nog die 11b versie:P) voor bij elkaar € 30 als setje. Voor € 10 dus gelijk een nieuwere router erbij.
  • Ik heb weer eens probleem. Me internet krijg ik op mijn pc niet meer aan de praat. Ik restarte de pc en daarna begon me verbinding aan en uit te springen en viel ook het icoontje van draadloze netwerkverbinding weg. Daarna er weer in gedaan, andere USB-poorten, maar ik kreeg geen enkel signaal. Modem en router en zo gereset, hielp ook niet. Op de pc van me zus doet het internet het wel gewoon, maar als ik dan haar USB adapter vervang met die van mij, doet het internet het daar ook niet. Hoe kan ik dit oplossen?
  • Door een nieuwe Connector te kopen. Als hij het ook niet op een andere pc doet kan je er vanuit gaat dat hij kapot is.

    Is hij trouwens door middel van een Usb kabel aangesloten? Of gewoon gelijk in de pc zelf gestopt? Als het eerste geval klopt ligt het misschien aan de Usb kabel zelf. Dan is het gewoon een kwestie van die vervangen..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.