Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Een aantal vragen over hardeschijven

Anoniem
derkdejong
9 antwoorden
 • Wat is het verschil in techniek van desktop en laptop hardeschijven?
  Wat is momenteel het snelste magnetische opslagmedium na de harde schijf?
  Voor en nadelen?


  bij voorbaat dank,


  groet kjeld
 • Huiswerk? Kun je beter zelf maken.
 • Ik geloof dat ze nu SSD gebruiken, op youtube heb ik een stukje gezien waar een gozer ssd gebruikt als hardeschijf, en je wilt echt niet weten hoe ongelovelijk snel hij opstart met die ssd !!! hier geef ik je de link..

  http://nl.youtube.com/watch?v=SBhj56gIUuA

  En deze is ook een goeie..

  http://nl.youtube.com/watch?v=ZFAP_ioDp30

  Ik ga er zelf eentje kopen! want dit is echt gewoon super snel! ik ga eentje halen van 64Gb is meer dan genoeg voor mij, ik installeer toch nooit veel programma's of spelletje.. het gaat mij dus meer om de snelheid. En ik denk echt dat ik ga genieten met zo een snelle SSD plus mijn Intel Core 2 Quad 3,20Ghz :) :) :) :) :) :)
 • [quote:40c022d602="gerben"]Huiswerk? Kun je beter zelf maken.[/quote:40c022d602]


  geen huiswerk..maar een tentamen informatica opdracht!!
  en deze informatie moet ik van het internet afhalen maar ik kan het nergens vinden, dus wat zou het uitmaken als ik het van een forum haal.

  help alstublieft en verhoeven alvast bedankt!;)
 • ook zoeken moet je leren, dus daarom een tipje van de sluier:
  google eens met botweg de woorden van je vragen.
  zo kom je als je googlet met de termen ´verschillende harde schijven´ als vanzelf bij een hit op wikipedia.
  meer zeg ik niet!
 • een SSD is een totaal andere technologie als een harde schijf. kan je niet echt vergelijken behalve dat het gegevens op slaat
 • Repr nou een heel andere technologie had ik inderdaad al door nu ik die snelheid heb gezien op Youtube! :) Ik hoop alleen dat wanneer ik hem heb besteld wel compatible is met mijn Asus moederbord waar SATA ingaat.. :)

  Ik ga deze bestellen

  http://tinyurl.com/4ax3qk
 • compatible is het allemaal wel. maar persoonlijk heb ik besloten toch nog een paar maanden te wachten met SSD's tot dat de write snelheid enigzinds normaal en bruikbaar word. dat is het probleem met de huidige SSD's. behalve die van Intel, maar die zijn dan weer 600 euro ps
 • 600 euro per stuk??? oeiiii dat is niet normaal johh! maarre check eens op youtube.. ik zie toch videos van mensen die ook gewoon transcend SSD gebruiken met xp erop. En eerlijk gezegd vind ik dat wel snel genoeg!! dankzij SSD heb ik straks geen last meer van ratel geluiden, zoem geluiden in de pc door de huidige HDD's veroorzaakt :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.