Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Joystick (Trust GM2500) Z-draaiing functioneert niet

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Hee,

  Ik heb hier een Trust Predator GM-2500 joystick staan, en toen ik hem voor het eerst op mijn computer installeerde, moest ik hem kalibreren. Apart was, dat hierbij stond dat er een 13e knop moest zijn (het zijn er maar 12), en een Z-draaiing, die alleen functioneert als ik de stick naar achteren trek. Iemand die hier iets op weet te vinden? Ik heb de helpdesk van Trust zelf al geraadpleegt, maar die gaf dit als antwoord:
  [quote:77b67ddf10] In [b:77b67ddf10]calibration utility[/b:77b67ddf10] kunt u zien hoe u de Z as kunt gebruiken.
  De verdere instellingen hangen af van de spellen die u speelt.
  [/quote:77b67ddf10]
  Ik weet niet wat hij met een Calibration Utility bedoelt. Kan iemand me helpen?

  Gr rc
 • ik weet niet wat voor een OS je gebruikt, maar in windows kan je in het configuratiescher bij spelbesturing je joystick calibreren zodat hij alle assen en knoppen goed herkent.
 • [quote:bea9141e60="laurens23"]ik weet niet wat voor een OS je gebruikt, maar in windows kan je in het configuratiescher bij spelbesturing je joystick calibreren zodat hij alle assen en knoppen goed herkent.[/quote:bea9141e60] Nou dat is het juist: ik heb Windows XP Home (SP3) en hij herkent de joystick als een joystick van 13 knoppen (er zitten er maar 12 op), en hetzelfde verhaal als de eerste post.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.