Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Draadloos toetsenbord werkt niet

Anoniem
Passer
4 antwoorden
  • Hallo :D

    Ong. 2 jaar geleden heb ik de ''Logitech diNovo Cordless Desktop for Notebooks'' aangeschaft. Bij dat toetsenbord zat ook een draadloze muis. Ik heb er altijd prettig mee gewerkt, maar ineens deed het toetsenbord het niet meer! Muis deed het nog wel. Maar ik weet zeker dat het toetsenbord nog werkt, want op andere computers doet ie het wel. Hoe zorg ik ervoor dat ik hem gewoon weer op mijn computer kan gebruiken? Danku :)
  • Ik heb hetzelfde toetsenbord heb dit ook gehad. Of er moeten nieuwe batterijeen in je toetsenbord of je moet um resetten met de draadloze ontvanger van je muis en toetsenbord. Op de onderkant kun je zien hoe. :o Je kunt ook kijken bij apparaatbeheer of er een probleem met de usb poort is.
  • Met de usb poort is niks mis, batterij ook niet. Dat resetten heb ik volgens mij ook al gedaan :? Misschien een fout in het stuurprogramma? Lijkt me ook vreemd, wat hij stopte van de ene op de andere dag :?
  • Indien hetzelfde toetsenbord het op een andere pc wel doet, dan zou ik inderdaad denken aan stuurprogramma en deze opnieuw installeren.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.