Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

aanschaf nieuwe laptop Toshiba of Samsung / Dell ??

Anoniem
tomvdlee
4 antwoorden
 • Ben op zoek naar een laptop met Vista, Intel Dual Core processor, minimaal 2 GB intern en minimaal 160 GB (bij voorkeur 320 GB) intern. Beeldschermformaat 13,1 - 15,4 inch.
  Zag bij Mediamarkt een Samsung R510-FA09 (529 euro) en een Toshiba L300-1AY (499 euro). Toshina is T5800 en Samsung de T3200.
 • Mja, en wat is je vraag? T5800 is sneller dan T3200. Maar waar gebruik je de laptop eigenlijk voor (wat voor applicaties)?
 • Tja, dat valt wel mee. Geen zware games of CAD of wat dan ook, tekstverwerking, een beetje surfen, HTML - is natuurlijk wel prettig als je Vista een beetje soepel loopt maar daar zullen beiden geen moeite mee hebben toch? Was eigenlijk wel benieuwd of er echt overtuigende argumenten zijn om 1 van de 2 te kiezen…..
 • samsung doet in nederland nog niet zo lang in laptops, maar elders wel.
  slechte berichten las ik er nooit over. samsung staat bekend als gedegen merk, en maakt ook al jaren componenten voor anderen. dus dat samsung redelijk nieuw is is niet echt een argument om die laptop af te wijzen.
  toshiba is al jaren gerenommeerd door stevige (men richtte zich jaren op de zakelijke markt) apparaten die misschien wat sober zijn, maar zich prima gedragen.
  m.a.w. je zou voor beide kunnen kiezen, en dan zou ik voor mezelf afgaan op niet alleen de looks, maar vooral de feel: jij moet met het ding werken, dus probeer eens uit in de winkel hoe het ding aanvoelt onder je handen. en dan met name hoe het toetsenbord aanvoelt!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.