Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Externe harde schijf niet toegangkelijk

Anoniem
Lange Pier
4 antwoorden
 • Kijk eens of je hier iets mee kunt: http://support.microsoft.com/kb/308421
  Overigens zou ik er bij een externe schijf juist wel voor kiezen, die algemeen toegankelijk te houden.
 • Als je hem aan een andere PC hangt?
  of:
  Kijk eens of je met een Ubuntu live CD kunt opstarten en je ALLE data benaderen kunt en veilig stellen.. wel checken of je de besanden echt openen kunt…
  Veilig? Dan de schijf formatteren en data weer terugzetten…

  zoek anders eventueel verder met aanpssing van trefwoorden

  http://www.google.nl/search?hl=nl&q=rechten+schijf+extern+kwijt+%22windows+xp%22&btnG=Zoeken&meta=
 • Hoi, ik heb een vraag ik heb een toshiba externe harde schijf van 160 G waarop ik mijn backups maak van mijn belangrijke gegeven van mijn labtop.Nu heb ik een programma tuneup utillities 2009 op mijn comp staan en deze gaf aan dat ik een risico factor had op mijn externe harde schijf omdat deze machtiging voor iedereen toegangkelijk was en ik dit voor de veiligheid moest wijzigen.Omdat dit niet automatisch door tuneup gedaan kon worden moest ik dit zelf doen.
  Ik heb dit als volgt gedaan ik heb rechts geklikt op de externe schijf / Eigenschappen/delen/geavanceerd delen/deze map delen aangevinkt/machtigingen/en heb daar de gebruiker Iedereen verwijderd.
  Nu ging hij volledig aan de gang om deze opdracht op de gehele schijf toe te passen,en ik dit niet vertrouwde heb ik deze handeling geannuleerd,ik kreeg de melding dat wanneer ik dit nu annuleer de opdracht nu op de ene map wel en op de andere niet van toepassing is ,maar heb toch geanuleerd.Met als gevolg dat ik nu helemaal niet meer in de externe schijf kan en deze nu steeds aangeeft schijf niet toegangkelijk.
  Hoe kan ik dit nu oplossen ???
  Ik heb foutopsporing al geprobeerd , Com H: hij zie wel bestanden maar opend deze niet omdat de schijf niet toegangkelijk is.
  Hij geeft wel in Mijn Computer het Station aan H externe maar geeft geen aantal Gig en gebruikte Gig aan wat de andere stations wel doen.

  Helppppppp Bernard B
 • [quote:c3ac7dc739="gerben"]Kijk eens of je hier iets mee kunt: http://support.microsoft.com/kb/308421
  Overigens zou ik er bij een externe schijf juist wel voor kiezen, die algemeen toegankelijk te houden.[/quote:c3ac7dc739]

  Dat is juist ook het probleem ik krijg het tabblad beveiliging niet te zien als ik rechts klik.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.