Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Nieuwe laptop kopen !!!!

Anoniem
None
9 antwoorden
 • Beste leden,

  Van het weekend ben ik van plan om een nieuwe laptop te gaan kopen. De reden hiervoor is dat ik binnenkort met een nieuwe studie begin en een laptop lijkt mij erg handig .

  Graag schakel ik jullie hulp in, om een laptop te vinden die het beste aan mijn eisen voldoet ! :)

  Wat is mijn budget?
  Omdat ik van plan ben jaren met het te gaan werken heb ik mijn budget verhoogd tot max 800-850 euro.

  Wat ga ik ermee doen?
  Zoals ik al zei ga ik het vooral gebruiken voor mijn studie (note: het is geen grafische studie hoor , i.v.m. videokaart eisen ). Waarschijnlijk ga ik er ook wat films op kijken ( relaxen na een drukke school dag) en heel misschien af en toe een game spelen.

  Maar het wordt dus voornamelijk gebruikt voor school en moet echt goed snel zijn, zodat hij meerdere applications aankan en snel reageert.

  Ook ga ik het niet vaak overal mee naar toenemen, dus ( ik zeg maar wat ) ongeveer 17" is altijd meegenomen! :)

  Wat voor merk?
  Tja, daar vraag je me wat ! Ik denk dat ik toch ga voor HP, omdat het in mijn opzichte een vertouwde merk is.

  Nou ik hoop dat jullie mij kunnen helpen en dat we er samen uit kunnen komen :D
 • Je kan even op www.alternate.nl of www.azerty.nl kijken daar staan er genoeg. HP is ook mijn favoriet. Ik heb een HP6910P. :lol:
 • Bedankt voor je snelle reactie THE DRAGON. Maar ik ben van plan er een te gaan kopen in een offline winkel, omdat ik geen ervaring heb met bestellen.
 • Je kan op die sites juist mooi de onderlinge verschillen zien en met een eventuele keuze voor een laptop ga je naar de winkel om de laptop aan te schaffen. :o
 • [quote:04050faf8e="Wehab"]Maar ik ben van plan er een te gaan kopen in een offline winkel, omdat ik geen ervaring heb met bestellen.[/quote:04050faf8e]Toegevoegde waarde van "offline" winkels is bij laptops nihil, aangezien je bij garantiegevallen direct contact opneemt met het service center dan de fabrikant van de laptop.

  Maar wil je perse kopen bij een winkel bij je in de buurt, dan even aangeven welke winkels je daar hebt: dan kunnen we op de "online website" van die winkels kijken welke laptops ze precies in het assortiment hebben zitten.
 • Kijk hier even en maak je keuze!!!

  http://www.allecomputerwinkels.nl/complete_lijst.htm
 • Als je apart HP wilt hebben zou ik naar een HP winkel gaan daar bedoel ik mee een winkel waar ze veel HP. Laptops hebben
 • Op het forum van computeridee staat precies dezelfde vraag. :roll:
 • Wat is daar mis mee? Als het maar niet meer dan 1x op hetzelfde forum staat!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.