Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Lite-on iHAS422 ook in zilver verkrijgbaar?

Anoniem
None
9 antwoorden
  • weet iemand of de Lite-on iHAS422 ook in zilver verkrijgbaar is?
    kom in veel webshops wel iets tegen als 'silver bezel' maar weet niet of dat hetzelfde inhoud?
    werd van de webshop doorverwezen naar philips klantenservice maar daar kwam ik ook al niet veel verder.
    gr, lars
  • [quote:8ee34dc587="biohazard1985"]weet iemand of de Lite-on iHAS422 ook in zilver verkrijgbaar is?
    kom in veel webshops wel iets tegen als 'silver bezel' maar weet niet of dat hetzelfde inhoud?
    werd van de webshop doorverwezen naar philips klantenservice maar daar kwam ik ook al niet veel verder.
    gr, lars[/quote:8ee34dc587]

    Bij de LiteOn iHAS422 wordt een silver bezel (zilver frontje) meegeleverd om je zwarte frontje te vervangen voor een zilver frontje. Daarbij wordt er een duidelijke installatieposter meegeleverd.

    Ik heb deze brander sinds kort.
  • [quote:ad5c1d8efd="rolla"][quote:ad5c1d8efd="biohazard1985"]weet iemand of de Lite-on iHAS422 ook in zilver verkrijgbaar is?
    kom in veel webshops wel iets tegen als 'silver bezel' maar weet niet of dat hetzelfde inhoud?
    werd van de webshop doorverwezen naar philips klantenservice maar daar kwam ik ook al niet veel verder.
    gr, lars[/quote:ad5c1d8efd]

    Bij de LiteOn iHAS422 wordt een silver bezel (zilver frontje) meegeleverd om je zwarte frontje te vervangen voor een zilver frontje. Daarbij wordt er een duidelijke installatieposter meegeleverd.

    Ik heb deze brander sinds kort.[/quote:ad5c1d8efd]
    da's toeval dan :lol:
    en qua brandkwaliteit is ie ook goed?
    maar vervalt bij het aanpassen ervan de garantie dan niet?
    gr, lars
  • Naar mijn weten vervalt de garantie niet. Lijkt mij trouwens ook raar dat als LiteOn een zilverfrontje en een installatieposter meelevert en je het standaardfrontje vervangt je garantie vervalt.

    Ik heb de brander een week in bezit en tot nu toe bevalt hij nog steeds goed. Ik heb alleen de lightscribefunctie nog niet kunnen proberen.
  • [quote:3280ba3168="rolla"][quote:3280ba3168="biohazard1985"]weet iemand of de Lite-on iHAS422 ook in zilver verkrijgbaar is?
    kom in veel webshops wel iets tegen als 'silver bezel' maar weet niet of dat hetzelfde inhoud?
    werd van de webshop doorverwezen naar philips klantenservice maar daar kwam ik ook al niet veel verder.
    gr, lars[/quote:3280ba3168]

    Bij de LiteOn iHAS422 wordt een silver bezel (zilver frontje) meegeleverd om je zwarte frontje te vervangen voor een zilver frontje. Daarbij wordt er een duidelijke installatieposter meegeleverd.

    Ik heb deze brander sinds kort.[/quote:3280ba3168]

    Ik heb deze brander nu ook aangeschaft, maar heb er tot nu toe niks dan problemen mee, mijn oude nec brander functioneert nog beter.
    ik heb deze met sata interface aangeschaft.
    ik weet niet of jij dezelfde problemen ermee hebt?
    hoor het wel
    gr, Lars
  • het enige 'probleem' wat ik ben tegen gekomen is dat hij mijn Samsung dvd+r 4 speed schijfjes blijkbaar ook niet lust.

    Verder ben ik nog geen problemen tegen gekomen. Zoveel heb ik trouwens ook nog niet gebrand.

    Welke problemen heb je dan?
  • [quote:2650c87634="rolla"]het enige 'probleem' wat ik ben tegen gekomen is dat hij mijn Samsung dvd+r 4 speed schijfjes blijkbaar ook niet lust.

    Verder ben ik nog geen problemen tegen gekomen. Zoveel heb ik trouwens ook nog niet gebrand.

    Welke problemen heb je dan?[/quote:2650c87634]

    mijn rw schijfjes worden 'stuk' gewist, heb ze van 2 verschillende merken geprobeerd en bij beiden zijn de schijfjes na het wissen onbruikbaar geworden, ze in een andere brander stoppen en proberen er iets mee uit te richten, bied geen soelaas.
    de schijfjes zijn dan simpelweg niet meer bruikbaar, de speler kan het schijfje niet meer inlezen(doet wel pogingen) maar tevergeefs.
    sterker nog, het systeem blokkeert bijna volledig, tenzei ik de lade weer open.
    het lampje van de speler blijft ook op een rare manier knipperen.
    gr, Lars
    wat opviel tijdens het branden met deze brander was ook dat als je iets op de schijven zette hij aan het einde van het proces aangaf dat het afsluiten niet gelukt was en aan het begin van het brand-proces stond: 'lead-in= 0ms'
    maar is de jouwe een IDE of een Sata uitvoering?
    en op wat voor processor draai je, een Intel of een Amd?
    ik heb zelf namelijk een amd systeem en heb wel es begrepen dat die moeilijk (kunnen) doen met sata apparatuur.
    gr, Lars
  • [quote:9ee788feaa="biohazard1985"][quote:9ee788feaa="rolla"]het enige 'probleem' wat ik ben tegen gekomen is dat hij mijn Samsung dvd+r 4 speed schijfjes blijkbaar ook niet lust.

    Verder ben ik nog geen problemen tegen gekomen. Zoveel heb ik trouwens ook nog niet gebrand.

    Welke problemen heb je dan?[/quote:9ee788feaa]

    mijn rw schijfjes worden 'stuk' gewist, heb ze van 2 verschillende merken geprobeerd en bij beiden zijn de schijfjes na het wissen onbruikbaar geworden, ze in een andere brander stoppen en proberen er iets mee uit te richten, bied geen soelaas.
    de schijfjes zijn dan simpelweg niet meer bruikbaar, de speler kan het schijfje niet meer inlezen(doet wel pogingen) maar tevergeefs.
    sterker nog, het systeem blokkeert bijna volledig, tenzei ik de lade weer open.
    het lampje van de speler blijft ook op een rare manier knipperen.
    gr, Lars
    [/quote:9ee788feaa]

    [i:9ee788feaa]Ik gebruik zelf Platinum en TDK cd-rw's. Daarnaast gebruik ik Samsung dvd+rw's. Als cd-r gebruik ik ook TDK. Met deze schijven heb ik tot nu toe nog geen problemen gehad.

    Wat voor merk schijfjes gebruik je?

    Als je de mogelijkheid hebt zou je de brander eens in een ander systeem kunnen testen. Anders zou ik gewoon terug gaan met de brander naar de leverancier ivm garantie.[/i:9ee788feaa]

    [quote:9ee788feaa]
    wat opviel tijdens het branden met deze brander was ook dat als je iets op de schijven zette hij aan het einde van het proces aangaf dat het afsluiten niet gelukt was en aan het begin van het brand-proces stond: 'lead-in= 0ms'
    maar is de jouwe een IDE of een Sata uitvoering?
    en op wat voor processor draai je, een Intel of een Amd?
    ik heb zelf namelijk een amd systeem en heb wel es begrepen dat die moeilijk (kunnen) doen met sata apparatuur.
    gr, Lars[/quote:9ee788feaa]

    [i:9ee788feaa]Ik heb een sata brander. Mijn systeem draait op een Intel C2D E8400 i.c.m. met een Asus P5Q moederbord.[/i:9ee788feaa]
  • [quote:77da307bd8="rolla"][quote:77da307bd8="biohazard1985"][quote:77da307bd8="rolla"]het enige 'probleem' wat ik ben tegen gekomen is dat hij mijn Samsung dvd+r 4 speed schijfjes blijkbaar ook niet lust.

    Verder ben ik nog geen problemen tegen gekomen. Zoveel heb ik trouwens ook nog niet gebrand.

    Welke problemen heb je dan?[/quote:77da307bd8]

    mijn rw schijfjes worden 'stuk' gewist, heb ze van 2 verschillende merken geprobeerd en bij beiden zijn de schijfjes na het wissen onbruikbaar geworden, ze in een andere brander stoppen en proberen er iets mee uit te richten, bied geen soelaas.
    de schijfjes zijn dan simpelweg niet meer bruikbaar, de speler kan het schijfje niet meer inlezen(doet wel pogingen) maar tevergeefs.
    sterker nog, het systeem blokkeert bijna volledig, tenzei ik de lade weer open.
    het lampje van de speler blijft ook op een rare manier knipperen.
    gr, Lars
    [/quote:77da307bd8]

    [i:77da307bd8]Ik gebruik zelf Platinum en TDK cd-rw's. Daarnaast gebruik ik Samsung dvd+rw's. Als cd-r gebruik ik ook TDK. Met deze schijven heb ik tot nu toe nog geen problemen gehad.

    Wat voor merk schijfjes gebruik je?

    Als je de mogelijkheid hebt zou je de brander eens in een ander systeem kunnen testen. Anders zou ik gewoon terug gaan met de brander naar de leverancier ivm garantie.[/i:77da307bd8]

    [quote:77da307bd8]
    wat opviel tijdens het branden met deze brander was ook dat als je iets op de schijven zette hij aan het einde van het proces aangaf dat het afsluiten niet gelukt was en aan het begin van het brand-proces stond: 'lead-in= 0ms'
    maar is de jouwe een IDE of een Sata uitvoering?
    en op wat voor processor draai je, een Intel of een Amd?
    ik heb zelf namelijk een amd systeem en heb wel es begrepen dat die moeilijk (kunnen) doen met sata apparatuur.
    gr, Lars[/quote:77da307bd8]

    [i:77da307bd8]Ik heb een sata brander. Mijn systeem draait op een Intel C2D E8400 i.c.m. met een Asus P5Q moederbord.[/i:77da307bd8][/quote:77da307bd8]

    Ik gebruik +rw schijven van Philips en -r schijven van Platinum
    Meestal brand ik films ed. eerst op een rw schijfje om te kijken of het allemaal goed in elkaar steekt als dat in orde is brand ik ze pas 'definitief'
    denk ook niet dat de schijven het probleem zijn, want als ik ze in m'n oude nec brander brand of wis is er geen probleem, alleen is deze wel IDE
    en heb helaas geen andere pc waar ik deze op kan testen voor de zekerheid. :(
    Echter heb ik toen ik de brander een aantal weken geleden heb gekocht, al geconstateerd dat deze bij het inlegen van sommige cd's rare geluiden vertoonde.
    heb de webwinkel hiervan op de hoogte gebracht en die hebben me en nieuw exemplaar toegestuurd(hoefde de andere niet eens terug te sturen!) alleen ligt die nog bij m'n ouders en kan die pas donderdag gaan halen.
    Als deze dan ook dezelfde problemen vertoont, denk ik dat de oorzaak gauw gevonden is, zo niet dan is dit exemplaar idd defect.
    Ik kan er alleen niet echt bij dat een nagelnieuwe dvd-brander bij aankoop al defect is, :? heb zoiets nog nooit eerder meegemaakt of uberhaupt van gehoord, het kan natuurlijk altijd wel, maar over het algemeen zijn optische drives toch altijd goed van kwaliteit?
    gr, Lars

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.