Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Philips HDD6320 bestandsformaat foutief?

Anoniem
gertcor
4 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb een Philips HDD 6320 en deze heeft 30 gb intern geheugen. Ik wil hem graag gebruiken voor bestanden van school enzo op te zetten. Maar elke keer als ik dit probeer een ander bestandsformaat erop te zennen als wma/mp3/jpeg/bitmap geeft hij een foutmelding dat dit formaat niet word ondersteund en dat het niet gekopieërd kan worden.

  Kan ik deze beveiliging op een of andere manier omzeilen?? omdat er toch een gewone 30gb harde schijf van toshiba inzit……

  mvg

  Jen van de Venne
 • niemand ?? :(
 • Niet iedereen weet dat een Philips HDD 6320 een MP3 speler is.
  Dus wees dus duidelijker in je vraagstelling dan heb je ook meer kans op reacties. Ik ben dus naar Google gegaan en daar e.e.a. ingetikt kwam ik te weten wat jij had moeten vertellen.

  Een MP3 speler is juist bedoeld om muziek mee af te spelen.
  De specificaties geven aan: MP3, MP3 VBR, WMA en WAV, alleen deze bestandstypen zijn af te spelen. En om af te spelen zul je ze er eerst op moeten zetten de ingebouwde software staat waarschijnlijk dus alleen de eerder genoemde formaten toe.

  Wat is de reden dat je de speler wilt gaan gebruiken als data opslag, heb je problemen met de werking o.i.d. Zo ja, nou dan ben je daarin niet alleen want er staat een waslijst met klachten op de volgende site: http://www.kieskeurig.nl/mp3-speler/philips/hdd6320_30_gb/reviews/154293/

  Als je je MP3 speler alleen nog als hdd wilt gebruiken dan kun je kijken of het mogelijk is om de hdd te formateren, uiteraard voor eigen rekening als het niet lukt en totaal niet meer toegankelijk is.
 • Hey, bedankt voor je bericht.

  Bij mijn mp3 is erg raar het schermpje onder het touch screen kapot raar genoeg is het van een soort hard plastic en er zit nog geen krasje op….

  Heb geprobeert aan een nieuw schermpje te komen maar die kosten over de 150 euro en dus eigenlijk niet rendabel als je een tweedehandse zo goed als nieuw voor 100 euro hebt.

  Ik heb philps aansprakelijk gesteld voor het verkeerd monteren van het schermpje waarna ik het KOSTENLOOS op kon sturen naar e.care voor reparatie. Tot mijn grote schrik kreeg ik een rekening van 140 euro toegestuurd aan reparatiekosten. hiermee niet mee akkoord gaand omdat ik het had gekocht voor 130 euro. Dus het apperaat werd bij ecare vernietigd aldus de mevrouw aan de telefoon die mij weer de schuld gaf om het niet na te vragen. Twee weken later wat denk je een pakketje aan de deur met een label van Ecare erop. Ik dacht nou nou hebben ze mij eindelijk gelijk gegeven. Ik kreeg een kapot apperaat terug!

  Na deze ravage heb ik het schermpje eruit gehaald en gebeden tot de mp3 goden dat ik hem nog konn gebruiken. Hij werkt!! alleen zonder schermpje en je kun er alleen mp3 op zetten…..(je kunt niet eens zien wat je speelt )
  Ik heb de HDD al 2 keer snelgeformateerd en echt alle bestanden erop gewist. hij herkent hem steeds als draagbaar media apperaat. Ik heb nog een mp3 en bij deze kan ik naar eigenschappen en dan naar aanpassen.
  hier kan men instellen wat je op het apperaat kan zetten. Dit lukt mij niet bij de philips. Is er misschien een soort programma waarmee ik de firmwire om kan zetten bijvoorbeeld dat van een andere mp3 die wel alle items accepteerd?

  groeten met vingerkramp

  Jen van de Venne

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.