Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Voeding aansluitingen..

Anoniem
None
49 antwoorden
 • Er zit 1 pci 6 pins connector op je voeding.

  Voor de andere zijn verloopjes in de handel. 2x molex naar 1x pci
 • Tja Paul…… :x
 • Ik zou er een eind aan breien.
 • hahaha nee joh ik moet of de Gtx 260 black edition hebbe, of de Gtx 280 :)
 • Koop ze allebei. :)
 • Neeheee johh! :)
 • Had een vraagje mensen..

  Ik wou een videokaart inzetten in 1 van mijn pc, maar nou staat er op de videokaart details zelf dat ie deze aansluitingen heeft 2 x 6-pin (PCie)
  Ik vroeg mij af of ik deze gewoon kan aansluiten in mijn pc kast. Mijn voeding is Sweex PS040. Klik op link voor details van mijn voeding.. er staat wel 1x 6-pin PCI Express bij me voeding, maar toch weet ik het niet erg zeker.. zie link. groet.

  http://tinyurl.com/ars9jn
 • Wat voor videokaart? Je zet er een voeding in van maar 40 Euro? :x
 • er gaat een Gtx 260 black edition in, er zat al een gtx 260 in maar die was geen black edition.. en die voeding was 80 euro waard toen ik hem kocht :D en ben er nog steeds super blij mee :D
 • Dus dit houd in dat ik een soort verloopje moet bestellen? zoals Ide naar Sata kabel zeg maar?? maar kijg je deze dan niet erbij? naast de Black edition van xfx gtx 260 ?
 • Soms worden deze verloopjes meegeleverd met je videokaart.
  Anders heeft de locale computerboer hem wel.
 • oh oke dan ik ben ik ff blij :D dus ik hoef me geen zorgen te maken als ik straks die black edition bestel..? :)
 • [quote:a831c5d64f="Verhoeven"]oh oke dan ik ben ik ff blij :D dus ik hoef me geen zorgen te maken als ik straks die black edition bestel..? :)[/quote:a831c5d64f]
  Sterker nog. Het verloopje zit erbij bij de black edition.

  http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/xfxgtx260black/3.html
  Er wordt wel tenminste een 500w voeding verwacht. Daar voldoe je dus aan. Voor SLI (2 videokaarten) is de voeding te zwak.
 • ok heel erg bedankt voor jullie hulp.. ik heb nu genoeg info bij de hand. :)
 • Is dat niet een beetje valse zuinigheid, zo'n dure kaart, en dan een prut voeding erin? Daar zou ik mijn kaart niet aan durven wagen. Want als de voeding doorbrandt, neemt ie met een beetje pech het hele systeem mee, de vernieling in.
 • Ik bedoelde eigenlijk ook wat Geben schrijft het is verkeerde zuinigheid. :?
 • nee want deze voeding is voorzien van heleboel beveiligingen, staat in me handleiding boekje van de voeding.. geloof me deze voeding is gewoon super! waarom zou ik 100 euro meer geven voor eentje die een bekende merk heeft joh, terwijl deze hetzelfde werk doet. stroom is stroom mensen niet zo zeike over een voeding :) trouwens de gtx 260 die er eerst inzat werkt voor 3 maanden gewoon helemaal super! alleen nou wil ik black edition voor deze kast hebben omdat ik er veel mee games op speel, en de black edition is volgens vele gamer sneller dan de gtx 280 en de normale gtx 260 die ik eerst had.. :D
 • We spreken je wel weer als je system overbelast raakt en zowel je voeding als je videokaart kaputt zijn.

  [quote:431264dfb7]
  nee want deze voeding is voorzien van heleboel beveiligingen, staat in me handleiding boekje van de voeding.
  [/quote:431264dfb7]

  Het kan wel mooi in het boekje van de voeding staan, maar het is algemeen bekend dat Sweex/Qtec voedingen érg slecht zijn.

  [quote:431264dfb7]
  waarom zou ik 100 euro meer geven voor eentje die een bekende merk heeft joh, terwijl deze hetzelfde werk doet. stroom is stroom mensen niet zo zeike over een voeding
  [/quote:431264dfb7]

  Het gaat niet om het merk. Het gaat er om dat Sweex/Qtec zowiezo al gebruik maken van goedkope onderdelen, al dan niet zéér goedkoop en dat ze nooit 100% hun werk doen. Meestal doet een Sweex/Qtec voeding ong 59% van wat er op de doos staat (dus een voeding van 1000w, kan maar 590w opbrengen).

  De gouden regel bij zelfbouw computersystemen is ook (en da's geen broodje aap verhaal):
  - Bezuinig NOOIT op de voeding. De voeding is dé factor waardoor een PC alleen al kan drááien. Koop een noname voeding, en je loopt altijd een zeer hoog risico.
  Daar kan je wel mooi omheen praten en denken dat het niét zo is, maar ik heb dit verhaal al zo vaak gehoord, en in 99,9% v/d gevallen zit de gebruiker met zo een systeem en zeker zo een videokaart binnen no-time met gebakken PCB's en versmeulde mosfets.

  [quote:431264dfb7]
  de gtx 260 die er eerst inzat werkt voor 3 maanden gewoon helemaal super! alleen nou wil ik black edition voor deze kast hebben omdat ik er veel mee games op speel, [b:431264dfb7]en de black edition is volgens vele gamer sneller dan de gtx 280[/b:431264dfb7] en de normale gtx 260 die ik eerst had
  [/quote:431264dfb7]

  geloof je het zelf ?
 • tjah jongens geloof het of niet, je kan zoveel horen.. maar als je zelf nooit zo eentje hebt gehad hoe kan je dan oordelen over deze :? maarjah in ieder geval ik ben er blij mee :) :)
 • Ongelofelijk. Tsja, dan moet je het zelf ook maar weten. Blijkbaar moet je eerst je gat verbranden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.