Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Printer kopen

Anoniem
None
13 antwoorden
 • Hallo iedereen,

  Aangezien ik weinig verstand heb van printers dacht ik hier maar een bericht te posten.

  Ik ben opzoek naar een printer (eventueel multifunctioneel) voor thuis. Hij wordt niet intensief gebruikt. Ergens las ik dat het verschil tussen een laser en een inkjet het inktverbruik is. Kan iemand dit beamen, of wat is het echte verschil tussen beiden? Zo ja, heb ik het liefst een laser

  De printer moet een goede afdruk hebben in kleur en maximaal 200 euro.

  Iemand een aanrader?

  Bvd
 • Voor gewoon thuis is een inktjet printer voldoende. Hoeft ook niet duur te zijn. Op www.alternate.nl en www.azerty.nl staan verschillende goede merken. Laser printers zijn een stuk duurder. :) Ook die kun je op de sites bekijken. Met name de toners voor laser printers zijn best duur. :roll:
 • Als je hem erg weinig gebruikt, is een laser mogelijk een betere optie. Inkjets mogen graag uitdrogen, als je ze weinig gebruikt. Inkjets zijn wel beter in kleuren afdrukken.
 • Ik denk aan een paar printjes per week, hetzij kleur hetzij zwart. Is het dan nog steeds aan te raden een laser te nemen.

  Deze heb ik zojuist gevonden: Canon PIXMA IP4600
  Is deze een beetje goed voor wat ik wil? (o.a. frontjes uitprinten voor dvd-hoesjes etc, en goede echtheid hiervan).
 • Is toch een prima keuze?
 • Als je een Canon All in one wil is de Canon Pixma MP620 All-In-One mischien wat voor je. Kwam laatste ook als beste uit een test in de Computer! Totaal.
  http://tweakers.net/pricewatch/223107/canon-pixma-mp620.html
 • Ok, bedankt voor jullie hulp beste mensen, mijn keuze is gemaakt. De ip4600 is besteld. :D
 • en als je (reserve-)inktpatronen koopt zou ik ze wel mèt chip nemen. Die zijn ongeveer 2/3 van de Canon-prijs, en m.i. net zo goed. Dus niet zelf chip overzetten of zelf patronen vullen!
 • Canon is veel te duur met inktpatronen, neem liever hp of epson
 • [quote:ae4714a81d="Joopies"]Canon is veel te duur met inktpatronen, neem liever hp of epson[/quote:ae4714a81d]
  Alle merk inktpatronen zijn veel te duur. Het maakt niet uit of je HP, Epson of Canon neemt. Ik heb een oudere Inktjet printer van HP en hier koop ik altijd Wecare cartridges voor. Bevallen mij goed. Het is gewoon een kwestie van uitproberen of en welke alternatieve inktpatronen of navullen je bevalt. Dan kan je aardig wat uitsparen. Voor foto's uitprinten is ook nog van belang hoe lang de inkt houdbaar is (dus dat de inkt gaan vervagen).
 • [quote:00277edc10="f.j.stols"]en als je (reserve-)inktpatronen koopt zou ik ze wel mèt chip nemen. Die zijn ongeveer 2/3 van de Canon-prijs, en m.i. net zo goed. Dus niet zelf chip overzetten of zelf patronen vullen![/quote:00277edc10]

  Kun je dit uitleggen?

  Ik heb ook gezocht op refillsets, maar niets is voor deze printer, of maakt het niet uit wat ik er voor koop, als het maar de juiste kleuren zijn?
 • het kon natuurlijk aan mij liggen, maar overzetten van d chip van lege naar volle patroon (die inderdaad maar een paar euro kosten) lukte niet, d.w.z. het werkte niet. Ben er mee opgehouden en de hele troep weg gegegooid. Onlangs goedkopen patronen gevonden ik meen bij 123, maar ook bij CartridgeWorld die in verschillende steden zitten.
 • Refill sets geven inderdaad vaak knoeipartijen. ik vind het ook niet ideaal. Zelf koop ik cardridges bij 123inkt of office savers. Die kan je er gelijk in stoppen zonder iest over te zetten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.