Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Laptop Merk

Anoniem
None
21 antwoorden
 • Ik wil misschien voor school een laptopje kopen. Dus ik wou graag weten wat het beste laptop merk is. Ik hoef geen advies over welk type.

  Mvg, Kevin
 • Toshiba, Asus, en Samsung, maken wel aardige laptops. Verschilt natuurlijk wel per type, maar iha zijn ze van goede kwaliteit.
 • Bedankt voor de snelle reactie.

  Zijn acer, hp en medion niet zo goede?
 • Medion,Targa en andere Lidl of Aldi aanbiedingen nooit kopen.
 • Nee van de aldi moet je het niet hebben, een vriend van mij heeft een laptop van medion van de aldi. Hier heeft de aldi al veel programma's opgezet en hij was meteen al heel sloom. Hij heeft er nu ook veel problemen mee. Ik ga dus nooit naar de aldi!
 • Als je geld genoeg hebt dan eens op www.xxodd.com kijken!
 • Ik hoor veel klachten over Acer laptops uit mijn omgeving.
  Wij hebben een Asus en zijn hier zeer goed over te spreken.
  De vorige laptop van ons was een Compaq en voldeed ook zeer goed.
 • MSI maakt ook wel aardige laptops, al is de keuze niet zo groot als bij Asus en Toshiba.

  Let ook op de garantievoorwaarden, als een merk standaard 2 jaar garantie geeft i.t.t. slechts 1 jaar bij de meeste andere merken, dan zegt dat al iets over de duurzaamheid.
 • MSI FTW :D

  Neem een FCB (MSI binnen- én buitenwerk) .. zelfde als MSI, echter stukken goedkoper ;)


  www.frieslandcomputers.nl
 • wtf is FTW? For the win? :P

  En FCB, Friesland Computers Barebone of zo? :roll:

  Wel een goede tip trouwens, die 'build-to-order' laptops: Je kiest de barebone en zelf de nodige opties qua processor, geheugen en harddisk. En nog schappelijk geprijsd ook, daar bij die Friezen.
 • Take your pick: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=ftw
 • Ik heb ook een BTO notebook (Barebone van Compal). Ben hier heel erg over te spreken. Er zijn verschillende zaken die ze verkopen zoals Frieslandcomputers, De Greef Computers, BTO en Alternate.
  Ik heb de mijne bij De Greef gekocht. Hebben overigens ook 2 jaar garantie.

  http://www.degreef.nl/
  http://www.frieslandcomputers.nl/
  http://www.alternate.nl/html/categoryListing.html?cat1=036&cat2=999&cat3=000&tn=BUILDERS&l1=Notebooks&criteriasCount=6&bfId=135&bfbox=1

  Andere merken zou ik ook voor Asus (2 jaar garantie), Samsung (2 jaar garantie) of Toshiba (1 jaar garantie) gaan of mischien nog DELL. HP/Compaq is de service niet al te best.

  Garantie voor een laptop vind ik persoonlijk erg belangrijk omdat er vaak zelf weinig aan te knutselen valt.
 • Ik denk dat Asus ook wel goed is. Is MSI Goed? Die is niet zo populair…
 • komt omdat MSI óf heel duur is (gaming laptops) of voornamelijk voor zakelijk gebruik is, en dus niet voorkomt in de webshops hier en daar.


  Ik kan niets anders dan gruwelijk tevreden zijn over mijn laptop.

  Heb mijn laptop gebouwd voor 731 euro, met v/z kosten was ik 746 euro kwijt.

  de meeste laptops van acer van rond de 750 euro komen qua specificaties niet eens in de buurt met wat hier in zit.

  Ik shop nergens anders meer dan bij frieslandcomputers.nl .. deze winkel is zó goedkoop, en de service is meer dan prima.

  Ik had mijn laptop zeer dringend nodig. Toen is meneer hem zelf komen langsbrengen. Friesland >> hengelo = 2u rijden…
 • [quote:39f7d5784c="kevintje1111"]Ik denk dat Asus ook wel goed is. Is MSI Goed? Die is niet zo populair…[/quote:39f7d5784c]Asus is prima. En MSI is volop verkrijgbaar bij de betere shops met een ruim assortiment. In de C!T is MSI ook meerdere keren als beste koop uit de vergelijkende laptoptests gekomen.
  [quote:39f7d5784c="Jax Dryke"]komt omdat MSI óf heel duur is (gaming laptops) of voornamelijk voor zakelijk gebruik is, en dus niet voorkomt in de webshops hier en daar.[/quote:39f7d5784c]Waar heb je die wijsheid vandaan? Pricewatch
 • Dell heeft ook mooie degelijke laptops :)
 • het nadeel van dit soort topics is dat ieder altijd tevreden lijkt te zijn met de eigen keuze….
  de vraag ´welk merk laptop zou je niet (meer) kopen´ levert ongetwijfeld veel bruikbaarder antwoorden op :wink:
 • Maar ook weer negatieve reacties, van mensen die toevallig pech hebben, met een op zich goed merk.
 • [quote:1a46372732="Obi-wan-kenobi"][quote:1a46372732="kevintje1111"]Ik denk dat Asus ook wel goed is. Is MSI Goed? Die is niet zo populair…[/quote:1a46372732]Asus is prima. En MSI is volop verkrijgbaar bij de betere shops met een ruim assortiment. In de C!T is MSI ook meerdere keren als beste koop uit de vergelijkende laptoptests gekomen.
  [quote:1a46372732="Jax Dryke"]komt omdat MSI óf heel duur is (gaming laptops) of voornamelijk voor zakelijk gebruik is, en dus niet voorkomt in de webshops hier en daar.[/quote:1a46372732]Waar heb je die wijsheid vandaan? Pricewatch[/quote:1a46372732]

  hmm .. MSI blijkt zich nu dus wel op de gewone consument te richten … tjah, mijn wijsheid dateert nog van een jaar of 2-3 en verder terug…
 • asus, HP, toshiba, Acer, MSI, XXodd, het werkt allemaal best

  vrijwel alle laptops worden uit de winkel gelevert met een hoeveelheid software en tools die je niet wilt dat elke laptop traag lijkt. begin bij een laptop in snoeien van programma's.

  verder zijn over elk merk wel goede en slechte dingen te zeggen. zou voornamelijk kijken naar wat je van een laptop wilt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.