Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

bladerwieltje muis instellen

Anoniem
gwbonline
5 antwoorden
 • Hallo,

  Via het Configuratiescherm kan ik de instellingen van de muis wijzigen, waaronder het aantal regels scrollen als ik het scrollwieltje gebruik. Ik heb dat ingesteld op twee regels. Maar telkens als ik de computer opnieuw opstart, wordt die instelling weer op standaard (één regel) gezet. Hoe kan zoiets? En wat moet ik doen om de wijzigingen definitief door te voeren?

  Willem
 • Heb je naast de driver, ook andere muissoftware geïnstalleerd?
 • Ik heb XP opnieuw geïnstalleerd en verder geen extra software voor de muis. Voorheen heb ik er ook nooit problemen mee gehad. Het is een M-BT58 van Logitech.
 • Da's een (zeer) bekend probleem van Windows.
  Ze lossen het probleem niet op, omdat het daar niet groot genoeg voor is. In de nieuwe Windows versies (Vista, en Windows 7) zal het opgelost worden.

  De algemene "work-around" is door de logitech Setpoint software te installeren. Dat werkt alleen met de nieuwere modellen.

  Zie deze link voor meer informatie:
  Google
 • Tja, het gekke is, dat je de boel keurig kan instellen op 1 regel scrollen per wielklik en dit dan ook perfect klopt in MS Word, maar er in Access b.v. tegen de verwachting in meer dan 1 record gescrolled wordt….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.