Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

multimedia audio controller

5 antwoorden
  • hoi gister had ik mijn pc overnieuw geinstalleert en nu heb ik problemen met mijn geluidskaart want er komt geen geluid uit : als ik hem opstart zegt hij dat hij hardware gevonden heeft ( VIA AC97 en dan nogwat) dus als ik hem installeer dan installeer ik hem maar dan op een gegeven moment start hij opnieuw op... hoe kan dat?
  • En [b:22fc28ecde]hoe[/b:22fc28ecde] installeer je hem dan? Middels een CD'tje? Via internet? En blijft je computer die melding geven als hij opnieuw opgestart is?
  • Download even CPU-z Download het [url=http://www.cpuid.com/download/cpuz_150.zip]HIER[/url] Start het op en maak een screenshot van het tabblad Mainboard. Dan even uploaden via http://imageshack.us/ en de link hier plaatsen naar je screenshot. Zo kunnen wij zien wat voor moederbord je hebt en hiermee je benodigde drivers vinden. Gebruik je Vista of XP?
  • ja hij geeft dat steeds weer aan als ik hem opstart ik heb er geen cd van dus van internet ja ik gebruik xp hier een foto van het mainboard: [URL=http://img24.imageshack.us/my.php?image=jemoederrr.png][img:1228debd71]http://img24.imageshack.us/img24/7866/jemoederrr.th.png[/img:1228debd71][/URL] btw kom er net achter dat de foto beetje mis is maar jullie kunnen er vast wel wat mee danku
  • Het probleem lijkt vaker voor te komen. Driver downloadpagina is [url=http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us]hier[/url] te vinden. In het midden rechts staan 3 drop-down lijstjes. Selecteer daar de volgende dingen: 1) Select Product = Motherboard 2) Select Series = Socket A 3) Select Model = A7V8X-X Daarna geef je aan om welk besturingssysteem (Windows XP) het gaat en je krijgt een overzicht van de beschikbare drivers. Als je daar dan de sound (SoundMAX) driver pakt, dan zou je in principe de laatste drivers hiervoor moeten krijgen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.