Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

USB U3 SanDisk 8GB uninstall probleem

Anoniem
DaanQ
6 antwoorden
 • Mooi dat het opgelost is, voor de toekomst:

  http://u3.wpoi.nl/gratis_u3_software.php

  Staat LimeWire ook bij ;)

  Torrentus
 • Hallo,

  Ik heb een nieuwe USB gekocht. Eentje van 8 GB van SanDisk en er staat een U3 LaunchPad op waarmee je programma's op je USB kan zetten. Je kan prgramma's erop zetten die er al voor zijn gemaakt of je eigen programma's erop zetten, maar die moet je dan wel weer omzetten in zo speciaal bestand zodat de USB dat kan lezen. Ik wilde dus proberen of ik LimeWire erop kon krijgen. Dat lukte prima, eerst omgezet en de USB installeerde hem meteen, maar toen ik het programma wilde gaan gebruiken via de USB kreeg ik deze foutmelding: An error has occurred while trying to start the select program.

  Ik dacht: hier heb ik niets aan, en ik wilde dus LimeWire weer van mijn USB afgooien. Dat lijkt nu ook onmogelijk te zijn geworden. Als ik heb probeer te verwijderen zegt mijn USB: Uninstall of LimeWire.u3p failed.

  Weet iemand hoe ik LimeWire er af krijg gegooit of heeft iemand hier ervaring mee?

  Groetjes,
  Daan

  Bedankt als je een reactie geeft!

  Oja, ik heb Windows Vista Home Premium 32bits 2.40 GHz, maar dat is denk ik bij dit niet zo belangrijk.
 • Heb je ook geprobeerd de SanDisk te formatteren?
 • Ik heb dat U3 gebeuren gedeïnstalleerd en toen weer opnieuw geïnstalleerd. Nu is LimeWire weg, maar bedankt voor je reactie. Probleem opgelost.
 • OK, dankje.

  Ik denk dat het inderdaad het beste is om gewoon programma's te downloaden die er voor zijn gemaakt en niet zelf te gaan 'pielen'.

  Tenzij er iemand heel goed en duidelijk kan uitleggen hoe je een programma GOED moet omzetten naar u3p. zodat ik het op mijn USB kan zetten.
 • Inderdaad.. ik wist niet dat dat kon trouwens.. wat heb jij geprobeerd dan?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.