Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Externe harde schijf foetsie

vandaag nog een keer geprobeerd om windows te upgraden en zelfs helemaal opnieuw te installeren maar nog steeds hetzelfde probleem. :(

Anoniem
Renaatje123
5 antwoorden
 • heb wel andere pc staan maar die is niet helemaal in orde. heb alle usbpoorten geprobeerd en nog steeds niet. ook heb ik geprobeerd om windows te upgraden maar na het opstarten (tijdens installatie) houd ik een zwart scherm over en verder gebeurde er weinig.
 • Hallo iedereen,

  Ik heb een probleempje en ik zal bij het begin beginnen.
  Mijn externe harde scijf ( een WD my book) deed spontaan niets meer, ik ben hiermee naar een computerwinkel geweest en die meneer vertelde mij dat het aan de adapter lag en dat ik bij de media-markt een universele adapter moest kopen die 12 volt en 1500 Ma is. Dat heb ik gedaan en hij doet het weer echter weer maar is onvindbaar bij deze computer. bij everest en in hardware word hij wel weergegeven maar, kan er niets mee doen of veranderen. het gekke is dat die man van die computerwinkel hem ook heeft aangesloten op zn eigen pc en hij kon precies vertellen wat er op staat, hij zei ook dat ie liep als een zonnetje. echter doet hij nu erg weinig :cry:

  Kan iemand mij helpen?

  Groetjes Renaatje
 • Hoe Renaatje?
 • Ik heb gewoon systeem herstel gedaan. helaas heeft het niet lang mogen baten want inmiddels zit ik weer met hetzelfde probleem en kan geen systeemherstel doen omdat er geen herstelpunten zijn en kunnen ook niet aangemaakt worden. dus nu weet ik het ook eventjes niet meer ;)
 • Kun je hem zelf op een andere pc aansluiten?
  Heb je al eens een andere usb poort geprobeerd?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.