Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

mobiele schijf (1TB) zonder voeding

6 antwoorden
  • Hoi allemaal Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe externe harde schijf om de volgende redenen: Mijn huidige schijf: - wordt te vol - maakt veel lawaai - en hij valt regelmatig gewoonweg uit. - ook treden er errors op bij het schrijven van documenten ernaartoe. - is ook gedateerd de capaciteit van mijn huidige is 120 GB. Ik gebruik hem voorral als ik bij mensen thuis backup's moet maken, data overzetten, bepaalde software moet installeren etc. etc. Alleen vindt ik het wel erg lastig dat ik steeds een stopcontact moet zoeken om hem aan te sluiten. Daarom ben ik op zoek naar een mobiele schijf die ook zonder netspanning kan draaien. Nou vroeg ik mij af of er al mobiele harde schijven zijn met een capaciteit van 1TB (1000GB) die zonder netspanning kunnen lopen. [b:ccf855904b](kon hellaas mijn antwoord niet via de zoekfunctie vinden)[/b:ccf855904b] Heeft iemand al zown schijf of weet iemand een goed merk? Mijn vorige schijf is al meerdere keren kapot geweest waaronder ook doordat de FAN enorm veel lawaai maakt. Alvast bedankt voor het meedenken!
  • Kijk eens bij pricewatch van tweakers.net Meestal zijn dat mobiele HD's zoals van LaCie
  • Voorzover ik weet, zijn er nog geen 2.5" schijven groter dan 500GB. 3.5" schijven zijn groter, maar kunnen niet zonder netvoeding.
  • 2x 500GB 2,5" nemen?
  • Moeten de usb poorten het wel trekken kunnen....qua stroom...
  • http://www.channelregister.co.uk/2008/09/12/western_digital_2_5_inch_drive_roadmap/ vond deze link zojuist tijdens het googlen

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.