Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Externe Harde Schijf Open Breken

Anoniem
Torrentus
4 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Ik heb ongeveer een jaar geleden een enorme fout gemaakt; ik heb een harde schijf gekocht zonder NAS functie. Daar heb ik nu erg veel spijt van en ik vraag me af of ik nu een lege NAS kan kopen, vervolgens mijn huidige externe harde schijf kan "open schroeven" en dan de schijven die daar in zitten in de NAS kan schuiven.

  Het gaat om een WD Studio Edition II van 2TB

  iemand hier ervaring mee? En kan dit op een manier dat ik ze later ook eventueel weer in die chase kan terugschuiven (van de WD Studio?)

  Torrentus
 • Kun je de schijf niet meer ruilen? Er is wel een nas schijf in dezelfde serie. Of je koopt er een nas adapter bij.

  http://www.azerty.nl/8-899-48277/my-book-world-edition-nas-.html
  http://www.azerty.nl/8-900-210905/addonics-network-usb-storage-ada.html
 • Hey Gerben,

  Bedankt voor je antwoord. Ik weet niet of je je nog andere topics van me kan herrineren? Ik ben eerder opzoek geweest naar die laatste adapter die je me linkte, ik kwam toen tot de conclusie dat die niet genoeg mogelijkheden voor me had. Daarom wil ik graag een uitgebreide nas (http://www.computertotaal.nl/web/Artikelpaginas/Test-artikel/Synology-DS408.htm) kopen en daar mijn 2TB aan schijven in doen.

  De vraag is dus of dat gaat lukken..
  Bedankt voor je hulp!

  Remco
 • Ik heb nooit een wd mybook uit elkaar gesloopt. Maar er zit een standaard 3.5" sata schijf in gemonteerd, dus die moet er ook weer uitgehaald kunnen worden. En synology is een goede keus voor een nas behuizing.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.