Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Zwart beeld bij opstarten

Anoniem
Bjor
5 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb een Fujitsu Siemens Amilio Pi 1536. Het probleem is nu dat als ik de laptop opstart een zwart beeld krijg en even later na 4 minuten een spiltscreen krijg met aan de linkerkant van het scherm een blauwe vlak en de reachterkant is zwart gekleurd. Ik had hiervoor mijn laptop normaal uitgezet om even later weer op te starten maar toen ik het bureaublad kreeg vervaagde het beeld in blauw. Ik zie niks en kan niks meer doen.

  Weet iemand misschien wat hier aan de hand is? Is het de videokaart misschien die het heeft begeven?

  Bedankt alvast
 • Had je misschien iets geinstalleerd? Heb je al geprobeerd om via systeemherstel een oud herstelpunt te kiezen en te kijken of het probleem zich dan nog voordoet? Ook een mogelijkheid is om in de veilige modus op te starten kijken of je dan wel beeld hebt. By the way heb je nog garantie?
 • 2x topic.. is niet nodig hé ?? :?
 • http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=56722 Misschien wanhopig? :?
 • [quote:4e450c0b5f="The Dragon"]http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=56722 Misschien wanhopig? :?[/quote:4e450c0b5f]

  Ja, misschien is hij wel wanhopig.. erg?
  Ik vind het niet raar dat als je zo'n probleem als dit hebt, dat je het ook op andere computer fora zet.. Snap je probleem niet, Dragon..

  Wat betreft je probleem, heb je er enige indicatie van of als je zo'n "splitscreen" krijgt, windows al gestart heeft? (Wat doet CTRL+Alt+Del?, Heb je startscherm met laadbalk gezien?, enz).

  Ik zou zowiezo inderdaad eerst systeemherstel (of opstartherstel/beheer) maar eens proberen.

  Ik ben er maar vanuit gegaan dat het om XP gaat? Vista werkt precies hetzelfde trouwens, toch misschien wel handig even te vermelden ^^

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.