Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Conceptronic Grab'n'Go netwerk HD 640Gb

Anoniem
GD1972
6 antwoorden
 • Ikzelf heb daar de 750 GB versie van. Wat zou je erover willen weten? Om gebruikt te kunnen maken van de netwerk mogelijkheden van de netwerkschijf, is een FAT32 partitie vereist. Dus om een groter bestand dan 4 GB via het netwerk naar de schijf te kopieren, is het splitten daarvan vereist.
 • ik wil de ervaringen weten. Ik wil deze schijf namelijk als FTP server / file server / opslag gaan gebruiken.
 • Bedoel je dat je wilt dat je netwerkschijf vanaf het internet te benaderen moet zijn? Op de site van Conceptronic is daarvoor een PDF over te downloaden. Zelf gebruik ik de netwerkschijf alleen voor het lokale netwerk.
 • ja, via internet

  PDF gelezen,, en zie dat het mogelijk is
  dank
 • iemand ervaring met bovenvermelde artikel?

  zie ook:
  Conceptronic Grab'n'Go
 • Via een Privé Bericht ontving ik
  [quote:835535ad84="GD1972"]ik wil dus de Conceptronic Grab'n'Go netwerk HD 640Gb als ftp server gebruiken, zonder dat mijn computer aanstaat.

  ik begrijp dat dat kan,, maar,, als ik bv bepaalde downloads wil uploaden naar het apparaat,, moet ik dan elke keer de bestanden splitten, mits groter dan 4Gb? [/quote:835535ad84] Dat klopt. Een handleiding van de Conceptronic Grab’n’GO Netwerkschijf is te downloaden vanaf deze hyperlink http://download.conceptronic.net/Connectivity/CHD3NET/ Daarin staat onder andere
  [quote:835535ad84] harde schijf: FAT–32 (NTFS kan niet gelezen worden) [/quote:835535ad84]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.