Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Laptop accu geeft probleem

Anoniem
pierke
4 antwoorden
 • Heb ruim 1 jaar Acer 7720. Geeft sinds kort accuproblemen. Als PC in werking is met adapter erbij gaat na 2 minuten aan/uit knop afwisselend oranje/rood knipperen. Teken dat accu niet wordt bijgeladen. Haal ik de adapter eruit dan kan ik nog een uur doorwerken tot accu leeg is. Dan moet ik alles uitschakelen. Accu wil alleen maar laden als PC is uitgeschakeld. Mij lijkt dat de accu niet defect is want anders kan ik er toch niet steeds een uur mee werken. Ook geprobeerd om zonder ingebouwde accu (alleen op adapter) te werken. Is enkele dagen goed gegaan maar nu schakelt de PC (alsof hij crasht) na 1 a 2 min. geheel uit!!. Weet iemand een oplossing.
 • Repareren?
  Lijkt mij de omvormer inde laptop.
 • Bedoel je omvormer extern (220V) of is dit iets intern in de Laptop. Ik heb nu nl de laptop op zijn zijkant staan. Werd erg warm bij de ingang van de laagspanningsvoeding. Stond al één uur te draaien en viel toen toch weer in de rood/oranje knipperstand. Valt me nu op dat bij het overgaan in de rode knipperstand de Laptop bij de laagspanningsingang erg warm wordt. Ik heb al gekeken maar de ventilator blijft draaien.
  Heeft iemand nog een tip voordat ik hem voor een "dure" reparatie ga wegbrengen. Is reparatie nog wel lonend. Dit type werd eind vorig jaar nog aangeboden voor €700,= terwijl ik er € 1100,= voor betaalde.
 • [quote:09b33e2fc9="pierke"]Bedoel je omvormer extern (220V) of is dit iets intern in de Laptop. Ik heb nu nl de laptop op zijn zijkant staan. Werd erg warm bij de ingang van de laagspanningsvoeding. Stond al één uur te draaien en viel toen toch weer in de rood/oranje knipperstand. Valt me nu op dat bij het overgaan in de rode knipperstand de Laptop bij de laagspanningsingang erg warm wordt. Ik heb al gekeken maar de ventilator blijft draaien.
  Heeft iemand nog een tip voordat ik hem voor een "dure" reparatie ga wegbrengen. Is reparatie nog wel lonend. Dit type werd eind vorig jaar nog aangeboden voor €700,= terwijl ik er € 1100,= voor betaalde.[/quote:09b33e2fc9]

  Hoe oud is de laptop? Acer geeft standaard maar één jaar garantie maar moet volgens de Nederlandse wet langer garantie geven dus je kan dit altijd proberen te claimen en wijzen op de Nederlandse wet.
  Consuwijzer
  Acer garantie termijnen
  Acer reparatieverzoek

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.