Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

netwerkverbinding doet het niet meer

Anoniem
Peter Vooges
4 antwoorden
  • goedemidddag, mijn vriend heeft sinds vanmorgen ineen geen netwerk verbinding meer. volgens aparaatbeheer werkt de netwerkkaart correct. systeemherstel heeft ook niet geholpen. echter mijn pc doet het wel op de netwerkkaart. dus het lijkt erop dat zijn pc niet goed werkt. wat kan dit zijn? alvast bedankt voor de reactie

    liefs, ingrid
  • Dit is een vrij vage omschrijving van het probleem. Geen internet verbinding? Heb je de router/modem al eens opnieuw opgestart? Drivers van de netwerkkaart up to date?
  • Hier ben ik zelf, de vriend van snorhaas via een andere pc.

    Ik heb geen internetverbinding, kan geen e-mail ontvangen. Heb al onder apparaatbeheer gekeken, volgens Windows werkt de netwerkkaart correct. Heb toch de installatie ervan verwijderd zodat hij automatisch opnieuw geinstalleerd werd maar ook dit heeft niet geholpen. Heb de netwerkkabel vervangen maar ook dat helpt niet. Het enige wat nu zou kunnen is dat het aan de router ligt waarmee mijn pc is verbonden, want de pc van mijn vriendin is niet op die router aangesloten en die heeft wel verbinding. En hetzelfde geldt voor de pc waarop ik dit bericht intyp.
    Maar de printer die ook op de router is aangesloten doet het wel. Dus wat kan het dan nog zijn?
  • Het probleem is opgelost :D . Omdat het afdrukken via de router wel lukte kwam ik opeens op het idee: ligt het soms aan de verbinding tussen de Experia Box (van KPN) en de router? Ik even kijken bij de Experia Box en ja: de stekker was op de een of andere manier losgeraakt en zat niet goed recht meer. Dus het was iets heel simpels :oops:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.