Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

ik kan me draadloze netwerk in huis niet vinden met me lapto

7 antwoorden
  • hoi ik heb vorige week woensdag een acer aspire 5520g gekocht, vista er af gegooid en xp er op gedaan. nou dat werkte voor geen meter maarja geen punt ik zet gewoon windows 7 er op. nou dat werkte allemaal perfect todat ik thuis kwam en er achter kwam dat het draadloze netwerk wat is thuis heb helemaal niet in me lijst naar voren kwam. terwijl ik hem met me psp wel gewoon kon berijken. ik ben er nu al een paar dagen mee aan het klooien. zou iemand mij er mee kunnen helpen de router die ik heb is van kpn een kpn experia box van gigaset sx551 wlan dsl zou iemand mij alsjeblieft willen helpen ik word hier best wel moedeloos van met vriendelijke groet Kevin Walter P.S. kom alsjeblieft niet met verhalen dat ik geen acer had moeten kopen dat heb ik nou wel op 10 forums gehoord en 90% van de computerfouten zit toch tussen het toestenbord en de rugleuning . daarom vraag ik het ook :)
  • Staat SSID broadcast wel aan in de router?
  • ja de broadcast staat aan ik zie hem namelijk wel als ik me psp laat connecten
  • Heb je ook in de instellingen van de router gekeken? De router vind namelijk zelf, dat je die uit moet zetten. Het ziet het als een beveiligingsrisico. Als je die melding niet krijgt na het inloggen, staat het dus uit.
  • ik krijg dit te zien als ik inlog Your device and your network might be at risk: * Identification of your wireless network visible or not changed
  • Even een update ik heb me router nu gezet dat hij alleen 802.11 g uitzend nu vind me laptop hem spontaan wel maar als ik inlog zegt hij het volgende Windows was unable to connect to (mijn netwerk ssid)
  • Zet het kanaal in je router op een vast kanaal van 1 tot en met 12. Sommige drivers kunnen kanaal 13 niet vinden en de auto stand kan soms voor problemen zorgen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.