Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Nieuwe Toetsenbord en Muis

Anoniem
vuurtoren
6 antwoorden
 • Beste mensen :D,

  Mijn naam is Stefan en dit is mijn eerste post op dit forum!
  Maar dat even terzijde.. :roll:

  Ik wil graag een nieuwe muis en toetsenbord kopen.
  Ik gebruik mijn computer heel erg vaak en intensief, het meeste werk is Photoshop maar ook veel internetten en lange word documenten schrijven.

  Ook een spelletje wil er op zijn tijd nog even bijkomen, Gta IV is niet gek!

  Nu weten jullie vast welk setje ik moet nemen?.. :lol:

  Groetjes, Stefan
 • Geen budget?
 • [quote:eb235fe530="gerben"]Geen budget?[/quote:eb235fe530]

  Bedankt voor je reactie, ik heb geen idee wat zo'n setje moet kosten maar ik denk dat als je onder de €100,- blijft dat je toch iets goeds/moois kan kopen niet? :lol:
 • http://www.alternate.nl/html/product/Toetsenborden/Logitech/Cordless_Desktop_MX3200_Laser/-1061060/?tn=HARDWARE&l1=Invoerapparaten&l2=Toetsenborden Voor +/- 100 heb je natuurlijk keuze genoeg. :wink:
 • [quote:65832891fd="The Dragon"]http://www.alternate.nl/html/product/Toetsenborden/Logitech/Cordless_Desktop_MX3200_Laser/-1061060/?tn=HARDWARE&l1=Invoerapparaten&l2=Toetsenborden Voor +/= 100 heb je natuurlijk keuze genoeg. :wink:[/quote:65832891fd]

  Ziet er goed uit, maar is dat schermpje niet een beetje overbodig?
  Het geeft als ik het zo zie alleen de tijd aan, en kan ik dan niet beter een betere muis kopen met een iets mindere toetsenbord?!
 • Logitech is een van de betere merken. Verkrijgbaar bij alle grote webwinkels. Voor meer keuze: www.alternate.nl www.azerty.nl www.informatique.nl :o

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.