Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Externe Harddisk

Anoniem
gerben
2 antwoorden
 • Hallo,
  Ik heb een nieuwe, lege Externe Harddisk (40GB) via USB aan mijn Dell Optiplex GX260 gekoppeld. Deze wordt niet gezien in verkenner, wel in apparaatbeheer en in schijfbeheer. Daarin wil ik die HDD formatteren, maar er wordt geen mogelijkheid toe gegeven, ook werkt hier "Eigenschappen" niet. De mogelijkheid om een stationsletter toe te voegen heb ik wel, maar wanneer ik dan op "Verkennen" klik is deze weer verdwenen??
  Op de PC gebruik ik Windows XP Pro.
  Ik krijg ook de opmerking:
  ""Dell - The number of Hard Disk Drives in your system has increased.
  This Typically does NOT indicate a hardware failure. Contact Dell if you did not personally change your system's Hard Disk Drive configuration or disable devices in System Setup.""
  Ik heb gemaild met Dell Service maar die geven me een antwoord in algemene zin "instaleer windows maar opnieuw, en voer een Bios upgrade uit"
  Wie o wie zou mij op weg kunnen helpen of heeft iets dergelijks meegemaakt. Ik zou hier ontzettend blij mee zijn want dan kan ik een betere backup maken dan nu op een usb-stick voor de belangrijkste dokumenten.
  Adriaan
 • Lat het bios de nieuwe hardware herkennen door in het bios te gaan. Staat daar soms een nieuw hardware herkenning uit of iets wat daar op lijkt wat Dell erin gestopt heeft wat het toekennen van een drive letter voorkomt?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.