Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

-

Anoniem
jolo
10 antwoorden
 • ——————————
 • Probeer de printerdriver opnieuw te installeren. Kijk op de website van de fabrikant om de laatste driver van de printer te downloaden.
  Heb je ook de printer als standaard ingesteld? (Start > Printers en Fax)
  Heb je ook geprobeerd om te kijken naar het Printvoorbeeld? (Bestand>Printvoorbeeld)
 • Beste Tom,

  Ja ik heb uiteraard geprobeerd de printerdriver opnieuw te installeren helaas werkte dat niet, vervolgens heb ik geprobeerd het totale pakket opnieuw te installeren. Helaas ook zonder resultaat.

  Afdrukvoorbeeld heeft hetzelfde probleem als het bestand->afdrukken.

  [b:3d01c6e336]Futury[/b:3d01c6e336]
 • Heb je ook eerst alle software en drivers van je printer gedeinstalleerd?
  Kijk eens in het (Configuratiescherm > Software en programmaonderdelen) om de software eraf te gooien.
 • Ja, dat heb ik gedaan.
  [b:034477893d]Futury[/b:034477893d]
 • :o Kan iemand nog helpen?
 • Check eerst maar even of je iets bruikbaars kunt vinden op de site van Microsoft http://support.microsoft.com/kb/314085
 • Ik zie op je filmpje,als je in Word wilt afdrukken, dat het een Brother-printer is, en ik meen te zien een HL5270DN. Op de regel onder de printer zie ik staan: status: niet actief. Op een niet actieve printer kun je natuurlijk niet printen. Waarschijnlijk staat alles wat je hebt willen printen nu in de wachtrij.
  Ik zou eens naar de printer zelf kijken. Kan hij wel een testpagina printen? Deugt het snoertje tussen printer en computer wel? Hoe heb je hem trouwens aangesloten? Paralelle poort, USB, Netwerk?
 • [quote:ddf8daa66c="jolo"]Check eerst maar even of je iets bruikbaars kunt vinden op de site van Microsoft http://support.microsoft.com/kb/314085[/quote:ddf8daa66c]

  Dit heeft helaas niet geholpen.
 • [quote:10b11582de="Jan bakker"]Ik zie op je filmpje,als je in Word wilt afdrukken, dat het een Brother-printer is, en ik meen te zien een HL5270DN. Op de regel onder de printer zie ik staan: status: niet actief. Op een niet actieve printer kun je natuurlijk niet printen. Waarschijnlijk staat alles wat je hebt willen printen nu in de wachtrij.
  Ik zou eens naar de printer zelf kijken. Kan hij wel een testpagina printen? Deugt het snoertje tussen printer en computer wel? Hoe heb je hem trouwens aangesloten? Paralelle poort, USB, Netwerk?[/quote:10b11582de]

  Testpagina afdrukken lukt uitstekend ;) via netwerk aangesloten. hij print wel via word dus ik denk niet dat het aan het snoertje ligt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.