Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Enorm prijsverschil in laptop

Anoniem
None
12 antwoorden
 • Ik ben van plan om zeer snel een nieuwe laptop aan te schaffen. Nu ben ik uitgekomen op de Toshiba Satellite P300-1GC. Wanneer ik op kieskeurig kijk, zie ik dat 2 winkels de laptop verkopen voor zo'n 900,- euro en de andere winkels er ruim 300,- euro meer voor vragen. Hier de link: http://www.kieskeurig.nl/laptop/toshiba/satellite_p300-1gc/prijzen/305135/#prijzen . Ik heb al een beetje de specificaties vergeleken en het lijkt toch echt om dezelfde laptop te gaan. Echter ben ik bang dat ik toch iets over het hoofd zie, en dat de eerste twee winkels een net iets andere laptop aanbieden dan de rest. Zou iemand mij hier uitsluitsel over kunnen geven? Dus, bieden de winkels daadwerkelijk dezelfde laptop aan? Misschien weet ook iemand waarom het prijsverschil zo groot is. Ook zou ik graag van iemand horen op Toshiba een goede keuze is bij het aanschaffen van een laptop, want zelf heb ik geen ervaringen gehad met Toshiba.

  Alvast heel erg bedankt,

  Berber.

  PS: Ik weet niet precies of ik deze vraag in het goede gedeelte van het forum stel, maar dit leek me de meest logische plek.
 • Heb je ook bij de winkels zelf gekeken? Die prijsvergelijkinssites kloppen vaak niet. Verkeerde prijzen en verkeerde artikelen zijn heel gewoon.
 • [quote:f127014b40="gerben"]Heb je ook bij de winkels zelf gekeken? Die prijsvergelijkinssites kloppen vaak niet. Verkeerde prijzen en verkeerde artikelen zijn heel gewoon.[/quote:f127014b40]

  Ja ik ben ook naar de winkels zelf gegaan. Daar staan dezelfde prijzen als bij kieskeurig.
 • Wat wil je met de laptop gaan doen?
 • [quote:95eb2f1b37="The Dragon"]Wat wil je met de laptop gaan doen?[/quote:95eb2f1b37]
  Eigenlijk van alles wat. Tekstverwerken, films kijken, eventueel gamen, internetten.
 • Houd er dan rekening mee dat er een HD 3650 kaart in zit. Dat is niet echt een kaart om te gamen.Verder best een nette laptop. :wink:
 • Toshiba is een gerenomeerd merk computer, maar scoren in de regel niet zo hoog op prijs/mogelijkheden.
  Ikzelf heb voor de tweede keer een A300 die maar amper een 6je kreeg in de ranglijst, maar ik ben er erg tevreden over.
  Dit type laptop heeft vaak een glanzend scherm waardoor die niet zo geschikt is voor buiten te gebruiken. Daar staat tegenover dat het scherm erg helder is en ragscherp. Ook de accu gaat in de regel niet zolang mee in werkuren, maar dat kan van het ene type naar het andere sterk verschillen.
  Grote prijsverschillen heb ik ook gezien. De mijne stond voor 500 Euro aangeboden, maar was daar uitverkocht, en ik heb hem gekocht voor 570 Euro tewijl die elders voor tegen de 700 Euro werd geannonceerd.

  perloc
 • [quote:6096d4ad29="The Dragon"]Houd er dan rekening mee dat er een HD 3650 kaart in zit. Dat is niet echt een kaart om te gamen.Verder best een nette laptop. :wink:[/quote:6096d4ad29]
  Is die videokaart eventueel te vervangen dan? En kan je dat zelf doen, of moet je dat laten doen?
 • In principe is de videokaart in een laptop moeilijk te vervangen. Laptops waar je goed mee kan gamen zijn b.v.b op www.xxodd.nl te vinden.
 • [quote:3cc8b08fc9="The Dragon"]Houd er dan rekening mee dat er een HD 3650 kaart in zit. Dat is niet echt een kaart om te gamen.Verder best een nette laptop. .[/quote:3cc8b08fc9]
  Oke bedankt. Nog een vraagje. Is een ATi Mobility Radeon HD 4650 512 MB DDR3 wel een redelijke kaart voor games? Hij is wel beter dan de HD 3650 toch?
 • De beste budget kaart van Ati is een 4770. Een 4650 is wel wat beter dan de 3650.
 • Hier maar verder…
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=201408&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

  Graag volgende keer gewoon in 1 topic houden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.