Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

interne kaartlezer leest niet meer

Anoniem
rc_enzo
14 antwoorden
 • Goedenavond! Weer een probleem geconstateerd: de merkloze kaartlezer die ik bij mijn nieuwe computer heb gekocht leest geen kaartjes meer. De usb-poort die erop zit doet het nog wel, maar dat is ook echt alles. In Computer staan wel de gebruikelijke Verwisselbare Schijf-icoontjes. Ik heb er geen driver-cd bij gekregen.

  Mijn systeem is mijn sig.

  Gr. rc
 • [quote:bfd4a4e83b="rc_enzo"]Goedenavond! Weer een probleem geconstateerd: de merkloze kaartlezer die ik bij mijn nieuwe computer heb gekocht leest geen kaartjes meer. De usb-poort die erop zit doet het nog wel, maar dat is ook echt alles. In Computer staan wel de gebruikelijke Verwisselbare Schijf-icoontjes. Ik heb er geen driver-cd bij gekregen.

  Mijn systeem is mijn sig.

  Gr. rc[/quote:bfd4a4e83b] wat voor kaart leest hij dan niet .
 • Geen enkele
 • [quote:03677de020="rc_enzo"]Geen enkele[/quote:03677de020] wat voor kaartje heb je dan .
 • In de kaartlezer zitten poorten voor SD, microSD, compactflash, xD kaart, Memory Stick Micro M2 en Memory Stick.

  Ikzelf heb een microSD en SD-kaart.
 • Ga naar apparaatbeheer en kies daar voor "installatie ongedaan maken" voor die cardreader/USB apparaat voor massaopslag en sluit af.

  Verwijder hem handmatig in de computer zelf, start volledig op zonder die cardreader en sluit weer af, koppel hem aan en start weer op, wordt hij dan opnieuw geïnstalleerd?
 • Heeft hij het wel gedaan dan? Informeer eens bij de leverancier over een driver of waar je de driver vandaan kan halen. Is hij wel goed aangesloten?
 • De kaartlezer heeft het de eerste dag gewoon gedaan.
  [quote:097f81b626="Lange Pier"]Ga naar apparaatbeheer en kies daar voor "installatie ongedaan maken" voor die cardreader/USB apparaat voor massaopslag en sluit af.

  Verwijder hem handmatig in de computer zelf, start volledig op zonder die cardreader en sluit weer af, koppel hem aan en start weer op, wordt hij dan opnieuw geïnstalleerd?
  [/quote:097f81b626] Ik zal het eens even proberen.
 • [quote:4efabd4db7="tomvdlee"]Heeft hij het wel gedaan dan? Informeer eens bij de leverancier over een driver of waar je de driver vandaan kan halen. Is hij wel goed aangesloten?[/quote:4efabd4db7][quote:4efabd4db7="rc_enzo"]Goedenavond! Weer een probleem geconstateerd: de merkloze kaartlezer die ik bij mijn nieuwe computer heb gekocht [b:4efabd4db7]
 • Het heeft niet geholpen, hij werkt nog steeds niet maar wordt wel herkend.
 • [quote:834adb413f="rc_enzo"]Goedenavond! Weer een probleem geconstateerd: de merkloze kaartlezer die ik bij mijn nieuwe computer heb gekocht leest geen kaartjes meer. De usb-poort die erop zit doet het nog wel, maar dat is ook echt alles. In Computer staan wel de gebruikelijke Verwisselbare Schijf-icoontjes. Ik heb er geen driver-cd bij gekregen.

  Mijn systeem is mijn sig.

  Gr. rc[/quote:834adb413f] Terug naar de winkel ermee. :?
 • kast open .
  stekker van de lezer er even af halen .
  pc op starten .
  stekker weer aan sluiten ..
  nieuwe hardware gevonden
 • [quote:1c36aa307a="bsa100"]kast open .
  stekker van de lezer er even af halen .
  pc op starten .
  stekker weer aan sluiten ..
  nieuwe hardware gevonden[/quote:1c36aa307a]
  [quote:1c36aa307a="Lange Pier"]Ga naar apparaatbeheer en kies daar voor "installatie ongedaan maken" voor die cardreader/USB apparaat voor massaopslag en sluit af.

  Verwijder hem handmatig in de computer zelf, start volledig op zonder die cardreader en sluit weer af, koppel hem aan en start weer op, wordt hij dan opnieuw geïnstalleerd?[/quote:1c36aa307a] Even doorlezen bsa100 :P
 • [quote:880bbe0298="rc_enzo"]Het heeft niet geholpen, hij werkt nog steeds niet maar wordt wel herkend.[/quote:880bbe0298]

  Andere interne USB aansluiting ook geprobeerd?

  En idd, garantie claimen, dat gezeur met zo'n goedkoop ding wil je niet hebben. 8)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.